Over de HTC Desire 628

Dit is een goede en niet al te prijzige telefoon in het middensegment van de huidige markt. Je krijgt hiervoor een mooi ontworpen telefoon met een aantal pluspunten zoals een goede camera en een dual sim functie.

Lees meer

Een moment geduld a.u.b.

Informatie over de HTC Desire 628

Dit is een goede en niet al te prijzige telefoon in het middensegment van de huidige markt. Je krijgt hiervoor een mooi ontworpen telefoon met een aantal pluspunten zoals een goede camera en een dual sim functie.

Specificaties

De HTC Desire 628 Dual Sim heeft een 5 inch Super LCD scherm met een resolutie van 720 x 1280 pixels. Er zit 3 Gigabyte werkgeheugen op en een octa-core processor. Voor de gebruiker is er 32 Gigabyte opslag geheugen beschikbaar wat je ook kan uitbreiden met een extra geheugenkaartje. De software is Android 5.1 Lollipop met HTC’s eigen software Sense 7. Achterop zit een 13 megapixel camera en voorop een met 5 megapixels.

Hardware

Met de sterke 1,3 GHz octa-core processor en het 3 Gigabyte werkgeheugen weet je zeker dat je apps altijd soepel lopen en dat je telefoon snel en vloeiend werkt. Ook multitasken moet op dit toestel geen probleem zijn en kan je meerdere applicaties tegelijkertijd open hebben staan.

Het geheugen beschikbaar voor de gebruiker is ook niet gering en dit kan je eventueel uitbreiden tot 2 Terabyte mocht je dat willen. Je kan deze telefoon dus prima gebruiken voor het opslaan van grote media files. Het scherm is vrij groot met een gemiddelde resolutie. Dit is prima en geeft je een scherp en helder beeld. Samen met de krachtige hardware is deze telefoon dus goed uitgerust ook voor het spelen van spelletjes en het kijken van films en series.

De camera voorop heeft 13 megapixels en een led flitser. Hier kan je dus in elke omstandigheid mooie scherpe foto’s mee maken. De selfie camera voorop is ook prima en goed te gebruiken ook voor video gesprekken.

Dual sim

De dual sim functie is handig voor mensen in een situatie waar ze twee telefoonnummers gebruiken. Het kan zijn dat je de telefoon wilt gebruiken voor privé en werk. Dit toestel geeft je die mogelijkheid zonder dat je de telefoon open moet maken om van sim te wisselen. Denk ook aan situaties op vakantie waar roaming kosten snel op kunnen lopen. Doe een tweede buitenlandse sim in dit toestel en je schakelt moeiteloos over van het ene naar het andere nummer.