• Dennis
  • 0

De nieuwste smartphone van HTC, de HTC Desire 650 komt begin 2017 naar Nederland. Dat heeft HTC zelf bekendgemaakt. Enkele weken geleden werd het toestel in Taiwan gepresenteerd. Begin 2017 komt de smartphone ook naar ons land, tegen een verkoopprijs van 199 euro.

De HTC Desire 650 komt meteen na de feestdagen beschikbaar; vanaf 3 januari gaat het toestel over de Nederlandse toonbanken.

HTC Desire 650

Specificaties HTC Desire 650

Voor bijna 200 euro krijg je een smartphone die volgens de fabrikant zelf ‘zeer compleet is’. De smartphone heeft een 5 inch groot beeldscherm, wat tegenwoordig de standaardgrootte voor een smartphone is. Het beeldscherm beschikt over een 720 P HD-beeldschermresolutie.

Verder beschikt de HTC Desire 650 over een 1,6 GHz 64-bit quadcore processor. De processor wordt begeleid door 2 gigabyte werkgeheugen. Direct uit de doos draait de HTC Desire 650 op Android 6.0 Marshmallow, voorzien van HTC’s eigen skin, HTC Sense. Deze skin wordt vooral geroemd vanwege de snelle en eenvoudige interface. In samenwerking met het Android besturingssysteem moet 2 gigabyte werkgeheugen volgens de fabrikant voldoende zijn.

Het toestel heeft 16 gigabyte interne opslagcapaciteit, maar het toestel heeft een Micro SD-geheugenkaart, waarmee de opslag van het toestel fors uit te breiden is. Het toestel ondersteunt uitbreiding tot maximaal 2 terabyte, terwijl de grootste geheugenkaarten op dit moment ‘maar’ 256 gigabyte opslagcapaciteit hebben.

Front-facing stereo speakers

HTC wordt geroemd om haar BoomSound-technologie en ook bij de HTC Desire 650 is dit niet anders. Deze smartphone is zeer geschikt voor liefhebbers van audio. De stereo front-facing speakers zijn voorzien van HTC’s eigen BoomSound audiotechnologie en moeten een betere geluidservaring leveren bij bijvoorbeeld het spelen van een spelletje of bekijken van video’s Daarnaast zijn de speakers ook zeer geschikt voor het luisteren naar muziek.

Andere features

De HTC Desire 650 heeft een 13 megapixelcamera aan de achterkant van het toestel, voorzien van ledflitser. Aan de voorkant vinden we een 5 megapixel camera. Het toestel heeft een 22000 mAh accu en kan ongeveer een hele dag mee op één keer opladen.

De smartphone is vanaf 3 januari in ons land beschikbaar tegen een verkoopprijs van 199 euro in de kleuren ‘lime light’ en ‘arctic night’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...