• Dennis
  • 0

HTC heeft een uitnodiging naar de pers gestuurd, waarin een hint wordt gegeven. De aankondiging is voor een evenement op 12 januari.

In de aankondiging staat de tekst ‘for U’, met daaronder de datum. Normaalgesproken gebruiken bedrijven de tekst voor speciale aanwijzingen. Op dit moment is het geruchtencircuit bezig uit te vissen waar HTC precies naar hint, maar tot nu toe bleek dit nog niet echt succesvol.

HTC

HTC kiest voor moment na CES

HTC kiest voor een bijzonder opmerkelijk moment om nieuwe producten te introduceren. In de eerste week van januari is de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Dat HTC kiest voor een week na de CES, betekent dat het bedrijf een heel eigen introductiemoment wil.

De vraag is dan ook wat HTC precies wil gaan presenteren. Vorig jaar introduceerde het bedrijf de UA Health Box. In de hint voor de komende aankondiging staat ook de letter ‘U’ groot afgedrukt. Het lijkt er dus op dat het bedrijf een nieuwe wearable of andere gezondheidsproducten uit de doeken wil doen.

Een gokje

Helemaal zeker weten we dat overigens niet. Het zou ook maar zo kunnen dat HTC op 12 januari bekend wil maken dat het bedrijf zich gaat richten op de Virtual Reality-markt. Dat zou goed passen in de logica van vorig jaar, toen het bedrijf tijdens de CES in Las Vegas met de HTC Vive Virtual Reality-bril op de markt kwam. Een opvolger behoort tot de mogelijkheden.

Iets minder waarschijnlijk, maar toch denkbaar is de introductie van een nieuwe smartphone. Er gaan al een tijdje geruchten over de HTC X10. Het geruchtencircuit mikt al een tijd lang op een datum tijdens de eerste helft van januari. Wellicht dat HTC dan de nieuwe smartphone wil introduceren. Maar er is nog geen directe link gevonden tussen het vermeende toestel en het event.

Het blijft dus echt spannend en we zullen pas op 12 januari zeker weten wat HTC met ons wil delen. De grootste kans leggen bij de komst van nieuwe fitnessproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...