• Dennis
  • 0

HTC doet het goed met haar nieuwste smartphone, de HTC U11. Het is het vlaggenschiptoestel van dit jaar en de verkoopcijfers zijn veelbelovend, zo zegt het bedrijf. HTC stelt dat het nieuwe model aanzienlijk beter verkoopt dan de vorige twee toestellen.

De verkoop van de HTC U11 gaat zelfs zo goed, dat HTC moeilijkheden heeft om de productie af te stemmen op de wereldwijde vraag naar het toestel. HTC denkt pas volgende maand genoeg toestellen te hebben om de vraag bij te houden.

HTC U11 verkoopt beter dan vorige toestellen

De HTC U11 zou een stuk beter verkopen dan de vorige twee vlaggenschiptoestellen. De verkoopcijfers van de HTC 10 en HTC One M9 zouden aanzienlijk lager liggen, zo melden Taiwanese media. Exacte cijfers heeft HTC niet vrijgegeven. De verkoop van de HTC U11 maakt een enorme groei door, mede doordat internationale media positief schrijven over het nieuwe toestel.

HTC U11 is een belofte voor de toekomst

De HTC U11 kan zich prima meten aan andere smartphones, zoals de LG G6, de Samsung Galaxy S8 en de Huawei P10. De smartphone heeft een 5,5 inch groot 2K-beeldscherm, een vingerafdrukscanner en een Qualcomm Snapdragon 835-processor. Het toestel heeft 4GB werkgeheugen en 64GB interne opslagcapaciteit. De behuizing is van 3D-glas gemaakt en is bovendien stof- en waterdicht. Daarmee wil HTC innovatie uitstralen.

Volgens HTC heeft dit toestel de beste camera van dit moment. De camera is net zo goed als die van de Galaxy S7. Het toestel heeft een vergelijkbare camerasensor als de Galaxy S8 en heeft bovendien een laag diafragma, waardoor het toestel in staat is om betere foto’s te maken. Bovendien heeft het toestel een grote lensopening, waardoor het toestel ook in donkere omstandigheden goede opnames maakt. Aan de voorzijde zit een selfiecamera van maar liefst 16 megapixel.

Prijzen en beschikbaarheid HTC U11

De HTC U11 doet het goed, mede door positieve reacties van internationale media. Het toestel is sinds vorige week in ons land verkrijgbaar en kost 749 euro. Het lijkt erop dat dit toestel het eerste echte succes van HTC sinds jaren is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...