Smartphonefabrikant HTC heeft deze week de HTC Desire 830 uit de doeken gedaan. Een belangrijk kenmerk van dit nieuwe toestel, is dat het beschikt over dualsim-technologie. Aanvankelijk was nog niet duidelijk of de fabrikant de nieuwe smartphone ook naar Nederland zal brengen, maar nu is duidelijk geworden dat de HTC Desire 830 vanaf 1 juli in de Benelux te koop zal zijn.

De HTC Desire 830 is de nieuwste telg in de Desire-familie. De fabrikant heeft zich bij de ontwikkeling van de smartphone vooral toegelegd op fotografie. Dat is ook te zien, want de hoofdcamera aan de achterzijde van deze smartphone beschikt over een resolutie van 13 megapixel, ondersteund door optische beeldstabilisatie (OIS). Daardoor produceert het toestel haarscherpe beelden.

HTC Desire 830 dual sim

Specificaties HTC Desire 830

De optische beeldstabilisatie herkent handbewegingen meteen, waardoor de lens tegelijk met de bewegingen beweegt. Daardoor zijn de foto’s van de HTC Desire 830 een stuk scherper en helderder. Ook de camera aan de voorzijde van het toestel is prima. Het gaat hier om een UltraSelfie-frontcamera, die beschikt over een 26.8 mm groothoeklens. Daardoor zie je niet alleen jezelf, maar ook alle details van de omgeving op de achtergrond. De Ultra Pixel-technologie van HTC staat erom bekend scherpe foto’s te kunnen schieten in situaties met weinig licht. Daarnaast beschikt dit toestel over de ingebouwde Photo Editor. Daarmee zijn speciale effecten zoals Prismatic en Double Exposure te gebruiken.

Maar de fabrikant heeft nog verder geïnvesteerd in de technologie van dit toestel. Zoals we van HTC gewend zijn, beschikt ook de nieuwste telg van de Desire-serie over luidsprekers die aan de voorzijde van het toestel zijn geplaatst. De luidsprekers zijn voorzien van HTC’s eigen BoomSound-technologie en daarnaast van Dolby Surround Audio. De HTC Desire 630 beschikt over een 5,5 inch groot Full HD-scherm. Onder de motorkap vinden we een 1,5 GHz octacore processor. De smartphone wordt begeleid door maar liefst 3 GB RAM en beschikt over 32GB opslaggeheugen, dat nog verder is uit te breiden met een MicroSD-kaart.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe smartphone kost 349 euro en is te verkrijgen in enkel de kleur Black Gold. De HTC Desire 830 is vanaf 1 juli 2016 verkrijgbaar in de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *