• Dennis
  • 0

Smartphonefabrikant HTC heeft deze week de HTC Desire 830 uit de doeken gedaan. Een belangrijk kenmerk van dit nieuwe toestel, is dat het beschikt over dualsim-technologie. Aanvankelijk was nog niet duidelijk of de fabrikant de nieuwe smartphone ook naar Nederland zal brengen, maar nu is duidelijk geworden dat de HTC Desire 830 vanaf 1 juli in de Benelux te koop zal zijn.

De HTC Desire 830 is de nieuwste telg in de Desire-familie. De fabrikant heeft zich bij de ontwikkeling van de smartphone vooral toegelegd op fotografie. Dat is ook te zien, want de hoofdcamera aan de achterzijde van deze smartphone beschikt over een resolutie van 13 megapixel, ondersteund door optische beeldstabilisatie (OIS). Daardoor produceert het toestel haarscherpe beelden.

HTC Desire 830 dual sim

Specificaties HTC Desire 830

De optische beeldstabilisatie herkent handbewegingen meteen, waardoor de lens tegelijk met de bewegingen beweegt. Daardoor zijn de foto’s van de HTC Desire 830 een stuk scherper en helderder. Ook de camera aan de voorzijde van het toestel is prima. Het gaat hier om een UltraSelfie-frontcamera, die beschikt over een 26.8 mm groothoeklens. Daardoor zie je niet alleen jezelf, maar ook alle details van de omgeving op de achtergrond. De Ultra Pixel-technologie van HTC staat erom bekend scherpe foto’s te kunnen schieten in situaties met weinig licht. Daarnaast beschikt dit toestel over de ingebouwde Photo Editor. Daarmee zijn speciale effecten zoals Prismatic en Double Exposure te gebruiken.

Maar de fabrikant heeft nog verder geïnvesteerd in de technologie van dit toestel. Zoals we van HTC gewend zijn, beschikt ook de nieuwste telg van de Desire-serie over luidsprekers die aan de voorzijde van het toestel zijn geplaatst. De luidsprekers zijn voorzien van HTC’s eigen BoomSound-technologie en daarnaast van Dolby Surround Audio. De HTC Desire 630 beschikt over een 5,5 inch groot Full HD-scherm. Onder de motorkap vinden we een 1,5 GHz octacore processor. De smartphone wordt begeleid door maar liefst 3 GB RAM en beschikt over 32GB opslaggeheugen, dat nog verder is uit te breiden met een MicroSD-kaart.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe smartphone kost 349 euro en is te verkrijgen in enkel de kleur Black Gold. De HTC Desire 830 is vanaf 1 juli 2016 verkrijgbaar in de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...