• Dennis
  • 0

HTC heeft deze week haar nieuwste toestel, de HTC Desire 10 Lifestyle uit de doeken gedaan. Het gonst al maanden van de geruchten over het nieuwe toestel. Inmiddels is de smartphone ook in Nederland geïntroduceerd.

De smartphone komt binnenkort naar de Benelux, in tegenstelling tot zijn grotere broer, de HTC Desire 10 Pro. De fabrikant heeft ook die smartphone wel al onthuld, maar heeft daarbij geen concrete plannen genoemd om het toestel ook naar ons land te brengen.

HTC Desire 10 Pro

HTC Desire 10 Lifestyle hints

Dat de geruchtenstroom al maanden op gang is, is op zich niet zo vreemd. HTC heeft zelf meerdere malen gehint naar de komst van het nieuwe toestel. Vooralsnog zal wel de HTC Desire 10 Lifestyle worden uitgebracht, maar niet de HTC Desire 10 Pro. We zullen het dus met één toestel moeten doen.

De HTC Desire 10 Lifestyle is vooral bedoeld als middenklasse smartphone. Het toestel beschikt over een 5,5 inch groot beeldscherm. Onder de motorkap heeft HTC gekozen voor de 1,4 GHz Snapdragon 400 quadcore processor van Qualcomm. De telefoon wordt aangestuurd aan de hand van 3 gigabyte wekgeheugen.

Verder beschikt het toestel over 32 gigabyte interne opslagcapaciteit.

Camera’s

HTC kiest in haar nieuwe toestel voor ‘gemiddeld goede’ camera’s. Het gaat hier om een 13 megapixelcamera aan de achterkant van het toestel. Aan de voorzijde is gekozen voor een 5 megapixel frontcamera. De HTC Desire 10 Lifestyle beschikt over een 2700 mAh accu. Uit de doos draait het toestel direct op Android 6.0 Marshmallow.

Prijzen en beschikbaarheid

De HTC Desire 10 Lifestyle komt dit najaar op de Nederlandse markt. De smartphone gaat 350 euro kosten en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en zachtblauw. Wanneer de toestellen exact op de markt komen, is nog niet bekend. Ondertussen heeft de fabrikant ook de HTC Desire 10 Pro aangekondigd, maar het is nog niet duidelijk of dat toestel ooit naar Nederland zal komen. Voorlopig zullen we het dus met de Lifestyle-variant moeten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...