• Dennis
  • 0

HTC heeft in thuisland Taiwan de nieuwste smartphone, de HTC Desire 650 geïntroduceerd. Het lijkt erop dat het toestel ook naar Nederland zal komen, omdat de voorgangers van dit model ook op de Nederlandse smartphonemarkt verschenen.

Dit toestel in een nieuwe budget smartphone en is de opvolger van de HTC Desire 625, die een jaar geleden in Europa werd uitgebracht.

HTC Desire 650

HTC Desire 650 is budget smartphone

Het heeft er alle schijn van dat de HTC Desire 650 een budget smartphone zal worden. Er is nog niets over de prijs bekend, maar uit de specificaties kunnen we opmaken dat het toestel waarschijnlijk een prijskaartje van rond of lager dan de 250 euro zal krijgen.

De HTC Desire 650 is een smartphone met een 5 inch groot beeldscherm met een 720p HD-beeldschermresolutie. Uiteraard is ook dit toestel uitgerust met de stereo front-facingspeakers en een high-res audio, voorzien van HTC’s eigen BoomSound-technologie.

Onder de motorkap vinden we een processor van Qualcomm, maar HTC heeft nog niet bekendgemaakt om welke processor het precies gaat. Wel liet de fabrikant iets los over de hoeveelheid werkgeheugen en de opslagcapaciteit. Het toestel krijgt 2 gigabyte werkgeheugen en 16 gigabyte interne opslagcapaciteit.

De HTC Desire 650 heeft bovendien een 13 megapixelcamera aan de achterkant van het toestel. Selfies maken doe je met de 5 megapixel frontcamera. Beide camera’s kunnen in Full HD-video-opnames maken. Daarnaast heeft HTC de HDR-functie meegegeven voor het maken van foto’s. Dit betekent dat de belichting van de foto wordt verbeterd door overbelichting of onderbelichting te corrigeren. Daarnaast zal de smartphone een 2200 mAh accu krijgen. Dat is een vrij beperkte capaciteit gezien het formaat van het toestel.

Andere landen

Het is nog niet helemaal duidelijk of HTC het toestel ook in andere landen gaat uitbrengen. Momenteel is het toestel alleen in Taiwan geïntroduceerd en de fabrikant heeft niets losgelaten over de prijzen van het toestel. Het is goed mogelijk dat het toestel binnenkort ook in Europa zal worden geïntroduceerd en dus ook naar Nederland zal komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...