We kunnen er geen genoeg van krijgen: de grote broertjes van de nieuwste smartphone modellen. Ook HTC is dit niet ontgaan en komt met de HTC One M9+, vanzelfsprekend de grote broer van de HTC One M9. Met specificaties die bijna overeen komen met de kleinere versie, is er nu ook voor de gebruiker die weg is van grote toestellen, een toestel die van alle markten thuis is.

Camera

Wie graag de fotograaf wil uithangen met zijn smartphone, heeft aan de HTC One M9+ een goeie. Het toestel beschikt, naast een redelijke selfie-camera van 4 megapixel, over een fenomenale camera op de achterkant van 20 megapixels, met dubbele lens en dual LED flitser. Voor haarscherpe foto’s en video’s moet je dus, zonder twijfel, bij dit toestel zijn.

Display

De ‘plus’ in de HTC One M9+ staat natuurlijk voor extra groot. Daarom is dit toestel uitgerust met een 5,2 inch touchscreen met een resolutie van 1440 x 2560. Dit zorgt niet alleen voor een extra groot, maar ook voor een extra scherpe display, die je moeiteloos door al je dagelijkse bezigheden zullen helpen.

Software

Natuurlijk is dit nieuwe HTC-model uitgerust met de nieuwste software. De HTC One M9+ draait dus op Android Lollipop 5.0, waardoor je gebruik maakt van de laatste software snufjes die Android in petto heeft. De Batterij heeft een capaciteit van 2840 mAh, waarmee je tot wel 23 uur aan spreektijd hebt. Het toestel heeft een interne opslag van 32 GB, waarvan maar 3GB aan werkgeheugen wordt gebruikt. Het geheugen is zelfs nog uit te breiden met een MicroSD-kaart die maximaal 128 GB mag bevatten. Genoeg ruimte dus op deze multifunctionele telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *