• Dennis
  • 0

Telefoonfabrikant heeft de skin die over het nieuwe besturingssysteem Android 6.0 Marshmallow komt, afgerond. De nieuwe ROM wordt voorlopig alleen uitgebracht voor het huidige vlaggenschip van de fabrikant, de HTC One M8.

In de eerste landen komt de update van Android 6.0 Marshmallow voor de HTC One M8 vandaag al uit. Onder die landen is Nederland nog niet beschikbaar, al is de verwachting dat de update snel zal volgen.

Android 6.0

Laatste grote update
Android 6.0 Marshmallow zal de laatste grote update voor de HTC One M8 worden. Het toestel is nu twee jaar oud en de HTC One M9 is al officieel aangekondigd. Waarschijnlijk zullen kleine versies voor Marshmallow nog wel uitgerold worden.

Vice President Product Management bij HTC, Mo Versi, zegt dat de update voor de One M8 helemaal klaar is. Klanten in de Verenigde Staten krijgen de eer om de nieuwe software als eerste te kunnen installeren op hun smartphone.

Amerikaanse update
Voorlopig wordt de update dus alleen in Amerika uitgebracht. Waarschijnlijk komt de update ook snel naar de Europese landen, maar daarover heeft HTC nog geen officiële mededelingen gedaan. Het blijft dus de vraag of en wanneer de fabrikant de update voor de HTC One M8 ook naar Nederlandse landen zal brengen.

Verbeteringen
Android 6.0 Marshmallow is de nieuwste versie van Android en werd eind september door Google uitgebracht. De softwaremaker heeft vooral het energieverbruik in het nieuwste besturingssysteem flink geoptimaliseerd. Daarmee zal de One M8 het een stuk langer uithouden. Daarnaast kunnen gebruikers van de update per app bepalen welke app bepaalde machtigingen wel of niet krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...