Aan het eind van de maand september zal HTC twee nieuwe smartphones uit te doeken doen. Beide smartphones behoren tot de HTC Desire-serie en zullen HTC Desire 10 Pro en HTC Desire 10 Lifestyle gaan heten.

Al langer gaan er geruchten dat de fabrikant haar flagship-smartphone, HTC 10, wil ondersteunen met twee nieuwe smartphones. Tech-insider Evan Blass stelt dat beide smartphones eind september zullen worden gepresenteerd. Blass deed de voorspellingen op de website VentureBeat en heeft het vaker bij het rechte eind. Over de prijzen en beschikbaarheid is nog maar weinig bekend. Er zijn slechts een aantal details bekend over de HTC Desire 10 Lifestyle. Over de Pro-variant is nog niets bekend.

HTC Desire 10 Pro

Uitvoeringen HTC Desire

Er komen twee nieuwe uitvoeringen van de HTC Desire. Van de HTC Desire 10 Pro weten we nog maar weinig. Over de HTC Desire 10 Lifestyle zijn er wel al specificaties bekend. Evan Blass beweert dat HTC een smartphone met een 5,5 inch groot beeldscherm uit wil brengen. Daarnaast zal het toestel een quadcore-processor van Qualcomm hebben, maar we weten nog niet precies welke. De HTC Desire 10 Lifestyle komt in twee uitvoeringen: een met 16 gigabyte opslagcapaciteit en 2 gigabyte werkgeheugen en een duurdere variant met 3 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte interne opslagcapaciteit.

De HTC Desire 10 Lifestyle zal uitgevoerd worden met een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Beide camera’s kunnen Full HD-video’s maken. Het toestel is uitgerust met de BoomSound Hi-Fi Edition stereo speakers van HTC en gaat zo’n 250 euro kosten.

Prijzen en beschikbaarheid

Over de HTC Desire 10 Pro weten we nog maar weinig. Wel weten we dat beide smartphones rond het einde van september geïntroduceerd zullen worden. Over de prijzen en beschikbaarheid is nog maar weinig bekend. Wel zal de HTC Desire 10 Lifestyle mogelijk 250 euro gaan kosten. Het is nog niet zeker of de smartphones ook naar Nederland zullen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *