• Dennis
  • 0

Aan het eind van de maand september zal HTC twee nieuwe smartphones uit te doeken doen. Beide smartphones behoren tot de HTC Desire-serie en zullen HTC Desire 10 Pro en HTC Desire 10 Lifestyle gaan heten.

Al langer gaan er geruchten dat de fabrikant haar flagship-smartphone, HTC 10, wil ondersteunen met twee nieuwe smartphones. Tech-insider Evan Blass stelt dat beide smartphones eind september zullen worden gepresenteerd. Blass deed de voorspellingen op de website VentureBeat en heeft het vaker bij het rechte eind. Over de prijzen en beschikbaarheid is nog maar weinig bekend. Er zijn slechts een aantal details bekend over de HTC Desire 10 Lifestyle. Over de Pro-variant is nog niets bekend.

HTC Desire 10 Pro

Uitvoeringen HTC Desire

Er komen twee nieuwe uitvoeringen van de HTC Desire. Van de HTC Desire 10 Pro weten we nog maar weinig. Over de HTC Desire 10 Lifestyle zijn er wel al specificaties bekend. Evan Blass beweert dat HTC een smartphone met een 5,5 inch groot beeldscherm uit wil brengen. Daarnaast zal het toestel een quadcore-processor van Qualcomm hebben, maar we weten nog niet precies welke. De HTC Desire 10 Lifestyle komt in twee uitvoeringen: een met 16 gigabyte opslagcapaciteit en 2 gigabyte werkgeheugen en een duurdere variant met 3 gigabyte werkgeheugen en 32 gigabyte interne opslagcapaciteit.

De HTC Desire 10 Lifestyle zal uitgevoerd worden met een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel camera aan de voorzijde. Beide camera’s kunnen Full HD-video’s maken. Het toestel is uitgerust met de BoomSound Hi-Fi Edition stereo speakers van HTC en gaat zo’n 250 euro kosten.

Prijzen en beschikbaarheid

Over de HTC Desire 10 Pro weten we nog maar weinig. Wel weten we dat beide smartphones rond het einde van september geïntroduceerd zullen worden. Over de prijzen en beschikbaarheid is nog maar weinig bekend. Wel zal de HTC Desire 10 Lifestyle mogelijk 250 euro gaan kosten. Het is nog niet zeker of de smartphones ook naar Nederland zullen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...