Huawei goed en goedkoop

De Huawei Ascend is sinds een paar jaar op de markt en wordt steeds populairder in Nederland. Dit komt vooral omdat het een kwalitatief goede smartphone is die relatief goedkoop is. De Chinese fabrikant Huawei (spreek uit als ‘hoe-a-wei’) heeft bovendien veel oog voor het design van de mobiele telefoon. Ze worden steeds strakker en dunner en spelen daarmee in op de wensen van de consument.

Android en Windows Phone
Als je kiest voor een Huawei hoef je niet bang te zijn dat je vastloopt op een Chinees besturingssysteem dat je niet begrijpt, want de meeste Huawei-toestellen draaien gewoon op Android en een kleiner deel op Windows Phone. Daarmee sluiten ze dus goed aan op de westerse markt en is er voor iedereen prima mee te werken.

Selfies van topkwaliteit
De Huawei Ascend heeft ook eenvoudige types, maar de nieuwste smartphones kunnen zich meten met de toppers van de bekende merken. De fotocamera heeft bijvoorbeeld 13 megapixels aan de achterkant en is uitgerust met beeldstabilisatie. De frontcamera heeft maar liefst 8 megapixels. Ook je selfies zijn voortaan van topkwaliteit.

Snel, scherp en sterk
Snel internetten is geen probleem met de Huawei. De nieuwste modellen ondersteunen 4G. Het display van de Huawei-telefoon is eveneens prima. Het is goed voor scherpe beelden en mooie kleuren. Dankzij de steeds sterkere batterij in de toestellen kun je bovendien langer van al dat moois gebruikmaken zonder op te hoeven laden.

Technische hoogstandjes
Ook ontwikkelt Huawei steeds alleraardigste technische snufjes. Het zijn er te veel om op te noemen, maar een van de nieuwste types beschikt bijvoorbeeld een ‘vind-mij functie’. Je bent voortaan nooit meer je smartphone kwijt, want als je hem roept geeft hij antwoord. Dat is natuurlijk erg grappig en handig. Deze hoogstandjes maken zo’n toestel uiteraard duurder en dat geld moet je ervoor over hebben. Maar ook als je minder kan of wilt besteden aan een mobiele telefoon, heeft Huawei uitstekende types voor aantrekkelijke prijzen. De keus is aan jou.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *