De Huawei ascend g6 4g white is in feite een vernieuwde versie van de ascend g6. Alle specificaties zijn gelijk aan de ascend g6. Voordeel van de Huawei ascend g6 4g is dat het de nieuwe netwerkverbinding ondersteund, zoals waarschijnlijk uit de naam van dit toestel wel is gebleken. Het 4,5 inch scherm heeft een zeer respectabele kwaliteit en bezorgt je veel plezier door ondersteuning van Android 4.3. Alle bekende apps zijn aanwezig en je zult urenlang plezier beleven van het besturingssysteem. De Huawei ascend g6 draait op een 1,2 GHz quad-coreprocessor waarbij je 1 GB werkgeheugen tot je beschikking hebt.

Camera

Achterop het toestel bevind zich een camera die beschikt over een resolutie van 8 megapixel. Ook is dit toestel voorzien van 5 megapixel-camera aan de voorkant van dit toestel. In vergelijking met andere telefoons is dit zeker een dik pluspunt. Zo kun je haarscherpe selfies sturen naar al je familie en vrienden. Op deze camera bevindt zich een timer-optie, wat handig kan zijn wanneer er niemand in de buurt is om een leuke foto van een gezelschap te maken. De camera op de voorkant is erg snel, waar de andere camera een kleine vertraging heeft bij het nemen van een foto.

Display

De telefoon beschikt over een IPS LCD-scherm ter grootte van 4,5 inch met een resolutie van 540×960 pixels. Kort samengavat is de pixeldichtheid 245 pixels per inch. Voor deze prijsklasse is dit zeker niet verkeerd, maar het kan beter. De helderheid van het scherm en de kleur is van erg goede kwaliteit. In deze prijsklasse valt vaak op dat de schermen niet erg mooi ogen, maar dat is bij dit apparaat absoluut niet van toepassing. De kijkhoek is daarnaast ook goed. Wanneer je last hebt van veel tegenlicht zul je problemen kunnen ondervinden met het aflezen van je scherm. De oorzaak hiervan is dat de beschermende laag veel licht weerkaatst en er makkelijk vingerafdrukken blijven zitten op het scherm.

Hardware

Het apparaat beschikt over een quad-core processor met een kloksnelheid van 1.2 GHz. Het werkgeheugen dat je tot je beschikking hebt is 1 GB, waarnaast je over 8 GB opslag beschikt om apps, foto’s en video’s in op te slaan. Het geheugen is makkelijk uit te breiden door middel van een Micro SD kaart in het toestel te plaatsen. De Micro SD kaart mag over maximaal 32 GB beschikken. Het apparaat beschikt over een Li-lon accu met een sterkte van 2000 mAh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *