De Huawei ascend g620s is een geschikt toestel voor een prijsbewuste keuze. Net als alle Huawei apparaten, is ook de g620s scherp geprijsd. Daarnaast beschikt het toestel over een 1,2 GHz quad-core processor, een 5 inch 720 pixels HD-scherm en een 8 megapixel camera, waar prima plaatjes mee geschoten kunnen worden. Deze mobiel die van vele gemakken is voorzien, is verkrijgbaar voor een lage prijs, wat het ideaal maakt voor mensen die niet al te veel geld willen uitgeven, maar toch veel eisen stellen aan een mobiele telefoon.

Camera

De camera van de g620s is van degelijke kwaliteit. De 8 megapixel camera is aan de achterkant van het toestel ingebouwd met een led flitser. Hij beschikt over autofocus, beeldstabilisatie en gezichtsherkenning. Al deze functies zullen je ondersteunen om je foto’s te optimaliseren. Daarnaast beschikt het apparaat over een tweede camera aan de voorzijde van het apparaat. Deze 2 megapixel camera is ideaal om selfies te maken van een redelijke kwaliteit. Ook kun je met deze camera een video-opname maken van 30 frames per seconde met een resolutie van 1080 pixels HD. Ook is het mogelijk om met dit toestel te videobellen.

Display

De g620s beschikt over een IPS LCD-scherm van maar liefst 5 inch. Voor de meeste een ideale grootte, niet overdreven groot, maar groot genoeg om alles goed op weer te geven. Het aantal kleuren dat deze display kan weergeven is 16 miljoen met een resolutie van 720 x 1280 pixels, wat neerkomt op 294 pixels per inch. Het betreft een multi-touch touchscreen.

Hardware

De 1,2 GHz quad-core processor zorgt voor een erg vlotte telefoon. Het type processor is een Qualcomm Cortex-A53. Het werkgeheugen dat is ingebouwd op dit toestel is 1 GB en het apparaat beschikt over een opslagcapaciteit van 8 GB dat uitbreidbaar is tot maximaal 32 GB door middel van een Micro SD kaart. Ideaal om al je favoriete apps, genoeg foto’s en je hele muzieklijst op je mobiel te installeren. Het besturingssysteem is Android 4.4 KitKat en door middel van Huawei Emotion UI heeft Huawei hier zijn eigen draai aan gegeven. De Lithium-ion polymeer accu beschikt over een capaciteit van 2000 mAh. Ook is de batterij vervangbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *