• Dennis
  • 0

De nieuwe Huawei Mate 9 Pro wordt waarschijnlijk het duurste toestel dat de Chinese smartphonefabrikant ooit op de markt heeft gebracht. Het toestel wordt waarschijnlijk op 3 november in München gepresenteerd. De smartphone gaat waarschijnlijk in zijn duurste uitvoering zo’n 1200 euro kosten. Dat is zelfs meer dan de duurste smartphone van Apple op dit moment.

Het is al een tijdje bekend dat Huawei op 3 november een persconferentie in München heeft staan. Daarbij is de internationale pers aanwezig. De introductie van de Huawei Mate 9 en de Huawei Mate 9 Pro is nog niet bevestigd, maar het lijkt erop dat de opvolgers van de Huawei Mate 8 op dit event uit de doeken gedaan zullen worden.

Hauwei Mate 9

Veel informatie Huawei Mate 9 Pro al gelekt

Er is al veel informatie over beide toestellen naar buiten gekomen in de afgelopen weken. De laatste stand van zaken is dat het nieuwe model in zijn duurste uitvoering waarschijnlijk de duurste smartphone van Huawei ooit zal worden. De meest uitgebreide versie zou naar verluidt 1300 dollar gaan kosten, omgerekend zo’n 1200 euro. Dat zegt Evan Blass, die doorgaans goed op de hoogte is van de speculaties op de smartphonemarkt. Hij heeft het in het verleden vaker bij het rechte eind gehad.

De Huawei Mate 9 en de Huawei Mate 9 Pro krijgen beiden een 5,9 inch groot beeldscherm. De hogere prijs van de Huawei Mate 9 Pro zit hem vooral in de specificaties en het type beeldscherm. De ‘normale’ Mate 9 heeft namelijk een Full HD beeldscherm, terwijl het duurdere model beschikt over een QHD / 2K gebogen beeldscherm. De Mate 9 Pro lijkt dan ook sterk op de Samsung Galaxy S7 Edge

Specificaties

Onder de motorkap is de Huawei Mate 9 Pro de beste smartphone van Huawei tot nu toe. De processor is de nieuwe Kirin 960-processor uit eigen stal en wordt begeleid door maar liefst 6 gigabyte werkgeheugen en 256 GB interne opslagcapaciteit. Om die reden is de prijs dan ook aan de hoge kant.

De Huawei Mate 9 Pro zal dezelfde camera krijgen als de Huawei P9. De Mate 9 zou ook een dubbele camera krijgen met lenzen van de Duitse fabrikant Leica AG. De resolutie van de dubbele camera zou wel verbeterd worden in de Mate 9. De resolutie wordt mogelijk verhoogd van 12 naar 20 megapixel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...