• Dennis
  • 0

De nieuwste premium smartphone van Huawei, de Huawei Nova, komt op 13 oktober naar Nederland. Het toestel is dan gereed voor de verkoop in ons land. Dat heeft Huawei deze week bekendgemaakt.

De smartphone werd voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld tijdens de IFA in Berlijn, begin september. De nieuwe smartphone is een betaalbare premium smartphone, zo zegt Huawei zelf. Het toestel gaat op 13 oktober in Nederland in de verkoop en krijgt een verkoopprijs van 399 euro.

Huawei Nova

Specificaties Huawei Nova

Huawei staat bekend om het maken van krachtige smartphones tegen een betaalbare prijs. De Huawei Nova is wederom een krachtige smartphone die onder de motorkap sterk lijkt op een high-end toestel. Dat komt mede door het premium design, voorzien van een volledig metalen behuizing. Verder heeft het toestel een 5 inch groot Full HD-beeldscherm.

Op gebied van specificaties vinden we de Qualcomm Snapdragon 625 processor. Dat is een 2 GHz octacore processor, begeleid door maar liefst 3 gigabyte werkgeheugen. De Huawei Nova krijgt 32 gigabyte interne opslagcapaciteit mee, die verder is uit te breiden aan de hand van een MicroSD-kaart.

De Huawei Nova beschikt over een 12 megapixelcamera aan de achterkant van het toestel en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Uiteraard beschikt de voorcamera weer over functies zoals de beautifier. Daarmee zien selfies er zo mooi mogelijk uit. Aan de achterkant heeft Huawei een vingerafdruksensor geïnstalleerd.

De Huawei Nova heeft een groot beeldschermformaat en om die reden beschikt het toestel over een krachtige accu van 3020 mAh.

Prijzen en beschikbaarheid

De Huawei Nova komt vanaf 13 oktober beschikbaar in de Nederlandse winkels. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Prestige Gold, Mystic Silver en Titatiun Grey. Het toestel gaat 399 euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...