• Dennis
  • 0

De Huawei P9 komt dit najaar in twee nieuwe kleuren beschikbaar. Het gaat om de kleuren rood en blauw. Dat heeft Huawei bekendgemaakt op de IFA in Berlijn. De uitvoeringen zijn bedoeld speciaal voor de verkoop rondom de feestdagen. De Huawei P9 is op dit moment het vlaggenschiptoestel van Huawei.

De rode variant van het toestel werd door het publiek erg enthousiast ontvangen. Dit vanwege de dieprode kleur die meteen aan de Kerst doet denken.

Huawei P9 rood en blauw

Huawei P9 is populair toestel

De Huawei P9 is een behoorlijk populair toestel, mede vanwege de goede camera die het toestel heeft. De dubbele camera is geproduceerd door het Duitse bedrijf Leica. De smartphone heeft een 5,2 inch groot Full HD-beeldscherm met gebogen randen. Daarnaast is de behuizing volledig van metaal.

De meest bijzondere feature van de smartphone is de dubbele camera, ontwikkeld door Leica. De eerste camera neemt waar in de kleuren rood, groen en blauw, terwijl de tweede camera in zwart-wit waarneemt. Daardoor is de kleurweergave behoorlijk goed, ook bij zwart-wit foto’s.

Huawei heeft de Huawei P9 voorzien van de nieuwste Kirin 955-processor, ontwikkeld door de fabrikant zelf. Het gaat hier om een octacore processor met 2,5 GHz rekenkracht per core. De smartphone heeft 3 gigabyte werkgeheugen, 32 gigabyte interne opslagcapaciteit en een krachtige accu van 3000 mAh. Het toestel is verder voorzien van biometrische beveiliging, zoals de vingerafdruksensor. Deze is te vinden aan de achterkant van het toestel, op de plek waar veel mensen hun vinger leggen als ze het toestel gebruiken. Daardoor is het ontgrendelen van de smartphone erg gemakkelijk.

Prijzen en beschikbaarheid

De Huawei P9 is al sinds april in Nederland te koop. Het is nog niet duidelijk of de feestelijke rode en blauwe uitvoeringen ook in ons langs verkocht zullen worden. Huawei heeft op de IFA in Berlijn aangegeven dat de exemplaren enkel in ‘geselecteerde markten’ verkocht zullen worden. Huawei Nederland zei tijdens dezelfde beurs geen plannen te hebben de P9 in deze kleuren uit te brengen. Het toestel is te koop tegen een verkoopprijs van 599 euro.

Een reactie “Huawei P9 ook in het rood en het blauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...