• Bjorn
  • 0

Er wordt al een tijdje gewacht op de presentatie van de Huawei Ascend P8. Nou heeft het bedrijf uitnodigingen verstuurd voor een gepland evenement op 15 april. Er wordt verwacht dat op deze datum het nieuwe topmodel van Huawei, de P8, gepresenteerd gaat worden.

Er werd al een tijdje over gesproken en geruchten gingen dat er hoogst waarschijnlijk in april een persconferentie zou worden gegeven door Huawei. Nu het officieel is kun je alvast de datum in je agenda noteren. Huawei heeft namelijk een ’Save the Date’ verstuurd naar een aantal genodigden. De persconferentie zal plaatsvinden in London. Iedereen gaat er van uit dat deze persconferentie bedoeld is om de P8 te presenteren, maar tot die tijd is het nog even afwachten wat er precies bekend gaat worden gemaakt.

Enkele informatie over dit nieuwe toestel was al gelekt, ook al blijven het natuurlijk maar geruchten. Het zal waarschijnlijk gaan om een smartphone met een 5,2 inch scherm die wordt ondersteund door een octa-core processor. Daarnaast zal er waarschijnlijk 3 GB aan werkgeheugen op het toestel aanwezig zijn, waardoor het een razendsnelle telefoon moet worden. Voor Huawei wordt dit de eerste telefoon die als besturingssysteem Android 5.0 Lollipop zal hebben.

Ontwikkelingen P8

Het bedrijf heeft een tijd geleden al aangegeven dat ze met de P8 de focus vooral hebben gelegd op de accuduur en de camera van het toestel. Met de Ascend Mate 7 heeft Huawei eerder al een toestel op de markt gebracht met een geweldige accuduur. Twee dagen zonder opladen is geen enkel probleem bij dit toestel. Als Huawei op dit aspect voor nog grotere verbeteringen gaat zorgen, kunnen ze zich erg onderscheiden ten opzichte van andere smartphones qua accuduur. Vaak is dit bij andere toestellen een lastig probleem, omdat je vaak het probleem kunt hebben dat halverwege de dag je telefoon moet worden opgeladen. Als het aan Huawei ligt zal dit in ieder geval verleden tijd zijn. Even afwachten op de persconferentie op 15 april dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...