• Bjorn
  • 0

Voor veel mensen zijn de frustraties van de vele typefouten die je maakt tijdens het typen op je smartphone erg herkenbaar. Er is momenteel een oplossing voor dit probleem ontwikkeld, genaamd TextBlade. Dit inklapbare toetsenbord is 10 centimer lang, heeft een breedte van maar liefs 3 centimeter en is nagenoeg een centimeter dik. Dit zal wel een de oplossing kunnen zijn om je smartphone nog gebruiksvriendelijker te maken en het zal je ook veel tijd kunnen besparen.

Logisch

Het is natuurlijk vrij logisch dat er een compact toetsenbord moest komen, anders had deze weinig toegevoegde waarde voor een smartphone of tablet. Wanneer je namelijk een te groot toetsenbord moet meedragen gaat dit ook ten koste van het gebruiksgemak. Aan de andere kant is het lastig om een toetsenbord op het formaat van een smartphone te maken, omdat dan simpelweg de toetsen te klein worden. Een middenweg zoeken was dus het doel en dat is met de TextBlade aardig gelukt. Handzaam maar toch gebruiksvriendelijk. Waytools heeft het driedelige inklapbare toetsenbord ook voorzien van een houder voor je smartphone en een Nanocharger. Hiermee is het toetsenbord eenvoudig te koppelen door middel van een USB-adapter.

Structuur van het toetsenbord

Waarom het toetsenbord zo makkelijk in te klappen is, komt door de magnetische werking van de losse onderdelen. Wanneer je je toetsenbord aan wil zetten zul je alle delen via de magnetische vlakken aan elkaar moeten klikken. Van een lege accu zul je ook niet snel last hebben. De accu gaat namelijk om en nabij een maand lang mee en is op te laden binnen een uur. Via Bluetooth 4.0 kan de TextBlade verbinding maken met externe apparaten.

Even oefenen

Wat nog wel een probleem is, is dat je niet gelijk zo soepel overweg kunt gaan met dit toetsenbord als met het toetsenbord van je computer. Er zijn namelijk maar 8 toetsen, waarop elke toets meerdere functies heeft. Voordeel is wel dat de ruimte tussen bepaalde toetsen veel minimaler is als bij een gebruikelijk toetsenbord. Hierdoor zul je tijdswinst kunnen boeken, maar dan moet je het ’nieuwe typen’ wel even goed leren. Voor 99 dollar is dit pracht exemplaar binnenkort verkrijgbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...