• Dennis
  • 0

De nieuwe smartphone van LG, de LG V20, zal op 6 september aan het grote publiek worden getoond in San Francisco. Dat heeft de fabrikant zelf bekendgemaakt.

LG heeft het enkel bij een aankondiging gehouden, maar heeft verder maar weinig losgelaten over het nieuwe toestel. Het enige dat we weten, is dat het toestel de LG V20 gaat heten en zal draaien op Android 7.0 Nougat. Verdere details zijn er nog niet. Wel is er in de smartphonewereld al het een en ander bekend, al blijven het bij geruchten.

LG V20

Specificaties LG V20

Onlangs zei een Koreaanse website te beschikken over de eerste specificaties van de LG V20. De V20 zal de opvolger zijn van de LG V10. Toch heeft de opvolger – zoals het nu lijkt – een groot probleem. De V10 is op gebied van specificaties te kwalificeren als ‘high-end smartphone’ terwijl dat bij de LG V10 niet het geval lijkt te zijn.

Zo is het beeldscherm niet geweldig. Het beeldscherm van de LG V20 is weliswaar 5,5 inch groot, maar krijgt een beeldschermresolutie van slechts 1080 bij 1920 pixels, ofwel Full HD. Dat terwijl zijn voorganger een 2K-beeldschermresolutie had. Daarnaast is het beeldscherm 0,2 inch kleiner en is het nog niet duidelijk of de nieuwe smartphone ook een dubbel beeldscherm zal krijgen.

Verder krijgt de smartphone wel een goede processor, namelijk de Qualcomm Snapdragon 720 processor. Dat is een van de snelste smartphones van dit moment. Toch weet de Koreaanse bron niet hoeveel gigabyte werkgeheugen de smartphone zal krijgen. Wel krijgt de LG B20 tenminste 32 gigabyte of 64 gigabyte interne opslaggeheugen. Het opslaggeheugen is verder uit te breiden middels een Micro SD-kaart tot maximaal 256 gigabyte.

De smartphone beschikt mogelijk over een 16 megapixel camera aan de achterkant van het toestel en een 8 megapixel camera aan de voorzijde. Het toestel heeft een behoorlijke accu van 4000 mAh en is op te laden middels de USB type-C poort.

Prijzen en beschikbaarheid

De LG V20 zal mogelijk goedkoper zijn dan de LG G5, maar helemaal zeker is dat nog niet. Bovendien zijn de bovenstaande specificaties niet bevestigd, maar slechts speculaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...