• Dennis
  • 0

De nieuwe 2017 variant van de Samsung Galaxy A5 mag geen verrassing meer heten. De afgelopen maanden is er veel informatie uitgelekt. Het 2017-model is de opvolger van de Samsung Galaxy A5 uit 2015 en 2016. Inmiddels zijn ook de renders van het toestel uitgelekt en dus is de verrassing van dit toestel er wel van af.

Uit de meest recente informatie blijkt dat Samsung mogelijk op 5 januari het nieuwe toestel wil presenteren. Het is een publiek geheim dat de Zuid-Koreaanse fabrikant aan het toestel werkt.

Samsung Galaxy A5 2017

Samsung Galaxy A5 komt eraan

De 2017-editie van de Samsung Galaxy A5 is op komst. Mogelijk gaat Samsung het toestel in januari introduceren. Het toestel is al meerdere keren uitgelekt via diverse kanalen en inmiddels zijn ook de pers renders van Samsung zelf opgedoken. Daarmee is vrijwel alles rondom het toestel al duidelijk.

Dit model wordt de opvolger van de Galaxy A5 uit 2016. Het toestel houdt hetzelfde beeldschermformaat van 5,2 inch en eveneens dezelfde beeldschermresolutie. Het model blijft dus op Full HD. Op alle andere gebieden, zoals bijvoorbeeld de processor en het werkgeheugen is het toestel wel sterk verbeterd.

Specificaties Samsung Galaxy A5

De Samsung Galaxy A5 2017 heeft namelijk een 1,9 GHz Exynos octacore processor van Samsung zelf en wordt begeleid door 3 gigabyte werkgeheugen. Het toestel heeft 32 gigabyte interne opslaggeheugen en heeft een 16 megapixelcamera aan de voor- en achterkant van het toestel. Uit de laatste details blijkt dat Samsung het toestel voorziet van een behoorlijke accu van maar liefst 300 mAh.

Daarmee kan dit toestel prima meekomen met de wat duurdere toestellen, maar is het formaat kleiner en is de processor iets langzamer. De Samsung Galaxy A5 komt mogelijk op 5 januari 2017 uit. Zelfs de informatie over de prijs is al bekend. Volgens het geruchtencircuit zal het toestel 449 euro gaan kosten. Uiteraard heeft Samsung die informatie zelf nog niet bevestigd. Dat krijgen we pas te weten als het bedrijf het toestel officieel uit de doeken doet. De timing is redelijk opmerkelijk: midden januari is na de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...