• Dennis
  • 0

Samsung wil haar nieuwste smartphone, de Samsung Galaxy S8, mogelijk op 18 april presenteren. Die datum wordt steeds vaker in het geruchtencircuit genoemd. Er gaan al langer geruchten dat het bedrijf bezig is met de introductie van een nieuwe smartphone.

De opvolger van de Samsung Galaxy S7 moet ons de Samsung Galaxy Note 7 volledig doen vergeten. Normaal gesproken presenteert het bedrijf haar nieuwste Galaxy-serie in januari, maar het bedrijf neemt mogelijk meer tijd om te zorgen dat de nieuwe smartphone echt volledig veilig is en geen defecten heeft. Daarmee is een introductie op het Mobile World Congress van de baan.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 niet op MWC

Normaal gesproken presenteerde Samsung haar nieuwste Samsung Galaxy S-series altijd op het Mobile Word Congress in Barcelona. Maar dit jaar breekt het bedrijf mogelijk met die traditie. Het MWC vindt namelijk eind februari plaats, maar mogelijk wil Samsung meer tijd om het nieuwste product te testen.

Dit is noodzakelijk na het debacle met de Samsung Galaxy Note 7. Dat product werd in een haastklus op de markt gebracht en leverde uiteindelijk problemen op met de batterij. Daardoor moest het bedrijf alle toestellen terugroepen.

Samsung wil nu dus zeker weten dat de problemen bij de Galaxy Note 7 niet bij de Galaxy S8 opeens opnieuw de kop op steken. Honderden Note 7-toestellen vlogen in brand of ontploften, mogelijk door een fout in de accu. Samsung heeft het onderzoek al afgerond, maar de resultaten nog niet naar buiten gebracht. Dat gaat mogelijk in de komende week gebeuren.

Samsung Galaxy S8 op 18 april

De jongste geruchten spreken van een introductiedatum op 18 april. Samsung zou een speciaal event in New York willen introduceren. Het bedrijf heeft deze geruchten zelf niet bevestigd. De productie van de Samsung Galaxy S8 is volgens insiders ook nog niet gestart. Mogelijk begint de productie pas in maart. Een ieder die dus hoopt op een introductie tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, kan dat idee vaarwel kussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...