Apple Iphone 5S 64GB
Dit model is het vlaggenschip van Apple’s Iphone’s uit de 5S serie. Voorzien van 64GB intern geheugen kom je nooit meer opslag tekort. De telefoon verschilt op het eerste gezicht niets van de andere 5S modellen en beschikt dan ook over hetzelfde Retina display en dezelfde aluminium body als de rest. Door het gebruik van aluminium voelt de telefoon stevig aan en door zijn geringe dikte van 7,6 millimeter past hij ook probleemloos in je broekzak.

Camera

De 64GB versie beschikt over dezelfde camera’s als de andere modellen in de 5S serie. Je krijgt dus een camera aan de voor en achterzijde van het toestel. De camera aan de voorzijde is uitsluitend bedoeld voor het voeren van videogesprekken en beschikt over een weinig indrukwekkende 1,2 megapixel. De camera aan de achterzijde daarentegen beschikt over 8 megapixels en handige functies zoals digitale beeldstabilisatie. Door de digitale beeldstabilisatie is het mogelijk om zelfs in omgevingen waar slecht of weinig licht voor handen is scherpe foto’s en video’s te maken.

Display

De telefoon is net zoals de andere Iphone’s uit de 5 serie voorzien van een 4 inch IPS display. Dit scherm beschikt over een resolutie van 1136 bij 640 pixels die voor een pixeldichtheid van 326 ppi beschikt. Deze hoge pixeldichtheid zorgt ervoor dat individuele pixels niet meer waarneembaar zijn waardoor alles zeer scherp weer wordt gegeven. Door de IPS techniek in het display is de kijkhoek wel erg goed en het scherm is ook in daglicht goed afleesbaar, dit maakt het een erg prettig scherm bij dagelijks gebruik.

Hardware

De Iphone 5S met 64GB aan intern geheugen is de telefoon voor de persoon die veel data op zijn mobiel bewaart, dus als jij al je foto’s en video’s en je volledige muziekbibliotheek overal mee naar toe wil nemen, kon dit wel eens de telefoon voor jou zijn. Naast het, niet uit te breiden, interne geheugen beschikt de 5S over redelijke hardware die niet al te zware taken moeiteloos verricht. De 1,3 GHz dual-core processor en 1GB werkgeheugen zorgen ervoor dat alledaags gebruik geen probleem is, maar als je op zoek bent naar absolute topprestaties is het aan te raden naar nieuwere toestellen te kijken. Dit ook doordat oudere Apple toestellen bij elke update trager worden.