iPhone 6s 128 GB: onderscheid je met het roze goud
Met een opslagcapacieit van 128 GB kun je met deze iPhone 6s alle kanten op. De 6s is een sterk verbeterde iPhone. Zo is de processor vernieuwd en hierdoor is het toestel vele malen sneller met de voorgaande smartphones van Apple. Je kunt probleemloos allerlei 3D spellen op de smartphone spelen en ook het open hebben van allerlei apps is geen probleem voor deze smartphone. Ook zullen de apps die op de achtergrond worden gebruikt veel minder energie verbruiken. De accu van deze smartphone gaat dus ook langer mee.

3D Touch scherm
Om de nieuwste iPhone 6s interessant en aantrekklijk te maken voor consumenten heeft Apple diverse nieuwe onderdelen toegevoegd. Zo is het 3D Touch scherm nieuw. Dankzij het 3D Touch scherm is het gemakkelijker om je mails te werken of previews te bekijken van mails. Bovendien is het switchen tussen de openstaande apps gemakkelijker gemaakt. De 3D Touch heeft nog diverse andere voordelen die je kunt ontdekken als je deze fantastische smartphone in bezit hebt. Vooral het nieuwe scherm wordt in elk geval enthousiast begroet door veel liefhebbers van de iPhone van Apple.

Camera
De camera van de smartphone is ook veel beter. Met de vernieuwde 12 megapixel camera maak je nu mooiere, scherpere en meer heldere foto’s dan daarvoor mogelijk was. Zelfs met heel weinig licht schiet je toch de meest duidelijke plaatjes. De ook nieuwe 5 megapixel Facetime camera aan de voorkant van het toestel zorgt voor zeer scherpe beelden. Omdat deze niet wordt ondersteund door een led-flitser heeft een Apple een inventieve oplossing bedacht. Je kunt namelijk het scherm zelf als flitser gebruiken.

Kosten
Met de iPhone 6s 128 GB heb je een uniek toestel met de ruimste opslagcapaciteit in zijn soort en nieuwe en verbeterde functies ten opzichte van het vorige model. Wat betreft het uiterlijk is er geen verschil met de voorganger, met dit verschil dat je naast de al bestaande kleuren spacegrijs, zilver en goud, je je kunt onderscheiden met de opvallende kleur roségoud zodat het duidelijk is dat je een nieuw type IPhone in je bezit hebt. Voor de iPhone 6s betaal je voor de 128 GB versie een vanaf prijs van rond de € 950,-.