Zet je tanden in de nieuwste Apple: de iPhone 6s 64 GB
Apple heeft weer een nieuwe smartphone op de markt gebracht. Dit keer de iPhone 6s. In vergelijking met de andere iPhone 6 toestellen is er qua design weinig veranderd. Wel zijn de prestaties van het toestel beter. Zo heeft het toestel een krachtigere processor en is het werkgeheugen vergroot. Het voordeel is dat je als gebruiker een sneller toestel hebt. Dat is natuurlijk altijd een belangrijk gegeven. Je kunt hierdoor eenvoudiger meerdere apps tegelijk gebruiken, waardoor er direct ook niet veel energie wordt verbruikt. Dit is mede mogelijk dankzij een M9-bewegingscoprocessor.

3D Touch scherm
Je hebt door een 3D Touch functie ook meer mogelijkheden. Het scrollen door apps is hierdoor eenvoudiger geworden en je kunt als gebruikers, zonder dat je ze opent, mailtjes previewen. Het unlocken van deze smartphone is nu ook mogelijk met een Touch ID. Je kunt overigens wel kiezen voor een viercijfer wachtwoord, maar je kunt dus nu ook kiezen door het unlocken van je smartphone door alleen je vinger op het scherm te leggen. De iPhone 6s scant je vinger en als deze door de smartphone wordt herkend, wordt het scherm ontgrendeld. Het scherm heeft daarnaast nog een nieuwe feature, want het scherm dient nu ook als flitser.

Camera
Bij veel andere smartphone fabrikanten is de camera sterk verbeterd. Uiteraard kan Apple niet achterblijven en ook zij hebben een verbeterde camera toegevoegd. De iPhone 6s heeft een 12 megapixel camera. Bij de iPhone 6 en de iPhone 5 was dat nog een 8 megapixel camera. Dat is dus een aanzienlijke verbetering. Hierdoor kun je kwalitatief veel betere foto’s maken. Een andere leuke functie is Live Photo. Bij het maken van een foto, zowel ervoor als erna, wordt een korte opname gemaakt. De foto komt hierdoor tot leven.

Kosten
Naast de spacegrijs, zilveren en gouden versies die net als bij de oudere modellen verkrijgbaar zijn, kun je je met de iPhone 6s 64 GB gaan onderscheiden met de roségouden variant.

Je krijgt een 4,7 Retina scherm met een 12 megapixel camera, 5 megapixel selfiecamera, 3D Touch scherm, het nieuwste iOS 9 besturingssysteem, een grafische chip die 90 procent beter is en 64 GB opslaggeheugen.