Over de iPhone 6s

De iPhone 6s de snelle broer van de eerder verschenen iPhone 6. Ook deze iPhone is weer uitgerust in 3 verschillende versies in 16Gb, 64GB en 128GB. Er zijn een aantal aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van zijn voorganger, zo is er een beter display, camera en hardware doorgevoerd.  Bekijk verschillende specificaties en vergelijk de iPhone 6s.

Lees meer

Een moment geduld a.u.b.

Informatie over de iPhone 6s

iPhone 6s 16GB

Als het om het design van deze smartphone gaat verschilt de nieuwste iPhone 6s niet heel veel met zijn voorganger. Als het om een vernieuwd design gaat zul je waarschijnlijk moeten wachten op de volgende generatie. Niettemin is het wel een prachtige smartphone. Als het om het design gaat is er wel een nieuwe kleur toegevoegd: roségoud. Wel is de hardware verbeterd. Zo zit er in de nieuwe iPhone 6s een flink verbeterde processor. Bovendien is het werkgeheugen van deze smartphone ook beter. De iPhone 6 heeft een A8 processor, terwijl de 6s een A9 processor heeft. Volgens Apple is deze processor maar liefst 70 procent sneller zijn dan zijn voorganger.

3D Touch Scherm
De hardware is niet alleen verbeterd, want Appel heeft ook het scherm verbeterd. Het scherm van de 6s is twee keer beter. Dit komt door het gebruik van een nieuw soort glas. Wat verder nieuw is, is de 3D Touch functie op het toestel. Het toestel herkent de druk die je met je vinger uitoefent op het scherm. Je krijgt daardoor extra functies. Zo kun je bijvoorbeeld je mail via een preview bekijken zonder dat je daarvoor je mail ook echt hoeft te openen. Als je de preview los laat kom je weer in je inbox, druk je harder op de preview dan kun je de mail ook direct beantwoorden. Door het drukken heb je ook toegang tot diverse functies in je app. Druk op de camera en je kunt direct een selfie maken. Met de 3D Touch functie is kun je ook door veel apps, die nog openstaan, scrollen.

Camera
Met de 12 megapixels is de kwaliteit van de foto een aanzienlijk verbeterd. De iPhone 6 heeft namelijk een 8 megapixel camera. Hierdoor kunt je zelfs bij weinig licht toch mooie en scherpe plaatjes schieten. Nieuw is verder de Live Photo functie. Bij een foto wordt bij deze functie geluid en beweging toegevoegd. De selfiecamera op de voorkant van het toestel is fors verbeterd, zodat deze niet meer onder doet voor dergelijke camera’s van concurrenten. Het scherm kan nu zelfs als flitser worden gebruikt.

Kosten
Met de iPhone 6s 16 GB krijg je een 4,7 inch Retina scherm met een 12 megapixel camera, 5 megapixel selfiecamera, 3D Touch scherm, iOS 9 besturingssysteem en een 90 procent betere grafische chip en 16 GB opslagcapaciteit. De vanaf prijs is 750 euro.

Apple heeft weer een nieuwe smartphone op de markt gebracht. Dit keer de iPhone 6s. In vergelijking met de andere iPhone 6 toestellen is er qua design weinig veranderd. Wel zijn de prestaties van het toestel beter. Zo heeft het toestel een krachtigere processor en is het werkgeheugen vergroot. Het voordeel is dat je als gebruiker een sneller toestel hebt. Dat is natuurlijk altijd een belangrijk gegeven. Je kunt hierdoor eenvoudiger meerdere apps tegelijk gebruiken, waardoor er direct ook niet veel energie wordt verbruikt. Dit is mede mogelijk dankzij een M9-bewegingscoprocessor.

3D Touch scherm
Je hebt door een 3D Touch functie ook meer mogelijkheden. Het scrollen door apps is hierdoor eenvoudiger geworden en je kunt als gebruikers, zonder dat je ze opent, mailtjes previewen. Het unlocken van deze smartphone is nu ook mogelijk met een Touch ID. Je kunt overigens wel kiezen voor een viercijfer wachtwoord, maar je kunt dus nu ook kiezen door het unlocken van je smartphone door alleen je vinger op het scherm te leggen. De iPhone 6s scant je vinger en als deze door de smartphone wordt herkend, wordt het scherm ontgrendeld. Het scherm heeft daarnaast nog een nieuwe feature, want het scherm dient nu ook als flitser.

Camera
Bij veel andere smartphone fabrikanten is de camera sterk verbeterd. Uiteraard kan Apple niet achterblijven en ook zij hebben een verbeterde camera toegevoegd. De iPhone 6s heeft een 12 megapixel camera. Bij de iPhone 6 en de iPhone 5 was dat nog een 8 megapixel camera. Dat is dus een aanzienlijke verbetering. Hierdoor kun je kwalitatief veel betere foto’s maken. Een andere leuke functie is Live Photo. Bij het maken van een foto, zowel ervoor als erna, wordt een korte opname gemaakt. De foto komt hierdoor tot leven.

Kosten
Naast de spacegrijs, zilveren en gouden versies die net als bij de oudere modellen verkrijgbaar zijn, kun je je met de iPhone 6s 64 GB gaan onderscheiden met de roségouden variant.

Je krijgt een 4,7 Retina scherm met een 12 megapixel camera, 5 megapixel selfiecamera, 3D Touch scherm, het nieuwste iOS 9 besturingssysteem, een grafische chip die 90 procent beter is en 64 GB opslaggeheugen.

iPhone 6s 128 GB: onderscheid je met het roze goud

Met een opslagcapacieit van 128 GB kun je met deze iPhone 6s alle kanten op. De 6s is een sterk verbeterde iPhone. Zo is de processor vernieuwd en hierdoor is het toestel vele malen sneller met de voorgaande smartphones van Apple. Je kunt probleemloos allerlei 3D spellen op de smartphone spelen en ook het open hebben van allerlei apps is geen probleem voor deze smartphone. Ook zullen de apps die op de achtergrond worden gebruikt veel minder energie verbruiken. De accu van deze smartphone gaat dus ook langer mee.

3D Touch scherm
Om de nieuwste iPhone 6s interessant en aantrekklijk te maken voor consumenten heeft Apple diverse nieuwe onderdelen toegevoegd. Zo is het 3D Touch scherm nieuw. Dankzij het 3D Touch scherm is het gemakkelijker om je mails te werken of previews te bekijken van mails. Bovendien is het switchen tussen de openstaande apps gemakkelijker gemaakt. De 3D Touch heeft nog diverse andere voordelen die je kunt ontdekken als je deze fantastische smartphone in bezit hebt. Vooral het nieuwe scherm wordt in elk geval enthousiast begroet door veel liefhebbers van de iPhone van Apple.

Camera
De camera van de smartphone is ook veel beter. Met de vernieuwde 12 megapixel camera maak je nu mooiere, scherpere en meer heldere foto’s dan daarvoor mogelijk was. Zelfs met heel weinig licht schiet je toch de meest duidelijke plaatjes. De ook nieuwe 5 megapixel Facetime camera aan de voorkant van het toestel zorgt voor zeer scherpe beelden. Omdat deze niet wordt ondersteund door een led-flitser heeft een Apple een inventieve oplossing bedacht. Je kunt namelijk het scherm zelf als flitser gebruiken.

Kosten
Met de iPhone 6s 128 GB heb je een uniek toestel met de ruimste opslagcapaciteit in zijn soort en nieuwe en verbeterde functies ten opzichte van het vorige model. Wat betreft het uiterlijk is er geen verschil met de voorganger, met dit verschil dat je naast de al bestaande kleuren spacegrijs, zilver en goud, je je kunt onderscheiden met de opvallende kleur roségoud zodat het duidelijk is dat je een nieuw type IPhone in je bezit hebt. Voor de iPhone 6s betaal je voor de 128 GB versie een vanaf prijs van rond de € 950,-.