• Dennis
  • 0

De nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus zullen sterk lijken op de iPhone 6S en de 6S Plus. Dat zeggen de nieuwste geruchten rondom Apple. Bronnen van de goedgeïnformeerde website MacRumours zeggen dat er qua vormgeving weinig zal veranderen. Het is eigenlijk nog te vroeg om uitspraken te doen over de nieuwe toestellen, omdat die pas over acht maanden aangekondigd zullen worden. 

Iedere week duiken er geruchten op over de nieuwe smartphones en het is maar de vraag hoe betrouwbaar die zijn.

iPhone 6S Camera

Dezelfde vormgeving
Uit geruchten zou blijken dat het design van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus grotendeels hetzelfde zal blijven. Er zouden drie dingen veranderen en Apple zou de rest van de vormgeving hetzelfde houden. Dat stellen bronnen rondom Apple aan MacRumours. De veranderingen zijn op zich in alle gevallen open deuren.

Camera
Apple kreeg veel kritiek op de cameralens die uitsteekt sinds de iPhone 6 en 6 Plus. Daarom zou Apple de cameralens in de nieuwe toestellen niet meer laten uitsteken. De geruchten over een ander type camerasensor gaan al langer rond. Dat Apple de camera onder handen zal nemen, is bijna zo goed als zeker. Er gaan zelfs geruchten dat Apple twee camera’s aan de achterzijde wil plaatsen in de iPhone 7. Mogelijk komt die functie er alleen voor de iPhone 7 Plus of een gelimiteerde oplage daarvan.

Antennestrips
Veel andere gebruikers zijn de antennestrips aan de achterkant van de iPhone een doorn in het oog. Doordat Apple gebruikmaakt van een metalenbehuizing, zou er anders teveel signaal verloren gaan. Daarom zijn er strepen boven en onderaan de iPhone gemaakt die als antenne dienen. Het lijkt erop dat Apple nu een oplossing heeft, want hoogstwaarschijnlijk krijgen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus eveneens een aluminium behuizing.

Dunner
De laatste wijziging is eveneens een open deur: mogelijk zal Apple de iPhone 7 en 7 Plus nog dunner maken. Daarvoor moet de 3.5 mm jack-ingang van de koptelefoon verdwijnen. Apple zou experimenteren met een Lightning-headphone. We moeten overigens de geruchten met een korreltje zout nemen, want doorgaans komen de echte betrouwbare details pas rondom mei of juni naar buiten. Dan start namelijk de productie van de nieuwe smartphones.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...