• Dennis
  • 0

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn grotendeels al uitverkocht. Dat terwijl de officiële verkoop van de toestellen pas vandaag begint. De Nederlandse provider T-Mobile stelt dat de iPhone 7 het populairste model van Apple in vier jaar tijd is. Alle verkooprecords zijn gebroken.

Analisten verwachtten juist dat de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus geen verkooprecords meer zouden breken. Het lijkt erop dat het toestel veel beter verkoopt dan analisten van tevoren hadden voorspeld.

iPhone 7 Camera

 

Verkooprecords gebroken

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus lijken de populairste toestellen in vier jaar tijd te worden. In een reactie tegenover een grote telecomwebsite stelt de Nederlandse tak van T-Mobile dat de nieuwe modellen de verkooprecords van de afgelopen vier jaar heeft gebroken.

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus gaan vandaag in de verkoop. Het is voor het eerst dat Nederland en België de primeur hebben voor de verkoop van de nieuwe toestellen. Normaal behoren de landen bij de tweede groep verkooplanden.

Toch een iPhone scoren?

Wil je vandaag toch een iPhone scoren, dan zal je er op tijd bij moeten zijn. Apple heeft al gezegd dat het aantal toestellen voor de vrije verkoop flink beperkt is. De iPhone 7 Plus is waarschijnlijk in alle mogelijke kleuren (tijdelijk) uitverkocht. Daarnaast is de kleur ‘Gitzwart’ voor zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus mogelijk volledig uitverkocht.

Apple maakt voor het eerst dit jaar geen verkoopcijfers meer bekend. Voorgaande jaren liet het bedrijf altijd zien hoeveel iPhones er in het eerste verkoopweekend over de toonbank gingen. Vorig jaar werden die cijfers wel openbaar gemaakt: in een weekend tijd werden er meer dan 13 miljoen exemplaren verkocht.

Dit jaar heeft het bedrijf uit Cupertino minder toestellen besteld, omdat de verwachting is dat minder consumenten er eentje zouden bestellen. Daardoor worden er dit jaar minder toestellen dan vorig jaar verkocht. De meeste bestellingen blijven voorlopig in back-order staan. De levertijd van de iPhone 7 staat inmiddels al op 2 tot 3 weken. De iPhone 7 Plus Jet Black wordt tot aan november niet meer geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...