• Dennis
  • 0

Apple zou in 2017 een iPhone willen uitbrengen met een gebogen behuizing en beeldscherm. Al maanden gaan er geruchten over het gebruik van AMOLED-beeldschermen in toekomstige iPhones. Deze beeldschermen zijn buigbaar en het zou best kunnen dat Apple die feature in 2017 actief wil gaan benutten.

Dat zegt de vooraanstaande analist Ming-Chi Kuo. Het is goed mogelijk dat we dit jaar geen iPhone 7 te zien krijgen, maar nog een extra tussenversie, zoals bijvoorbeeld de iPhone 6SE en 6SE Plus. Apple zou vanaf 2017 de iPhone er ‘significant anders’ uit willen laten zien.

iPhone 7 of iPhone 8

AMOLED in iPhone 7 of iPhone 8

Er gaan al langere tijd geruchten dat Apple rond2017 of 2018 AMOLED-beeldschermen wil gaan gebruiken. Het zou hier gaan om een kleine levering, waardoor Apple eerst alleen de Plus-variant van de iPhone met een dergelijk scherm uit zou willen rusten.

De kans is groot dat het toestel qua beeldformaat dan nog groter wordt. De iPhone 7 of iPhone 8 zou mogelijk een beeldschermformaat krijgen van 5,8 inch. Maar toch blijft het toestel even groot of zelfs nog kleiner, omdat een deel van het scherm en de behuizing te buigen is. Daardoor kunnen ook de bezels kleiner worden.

Terug naar oude techniek

Apple zou mogen gebruik willen maken van een oude techniek van het bedrijf: het gebruik van metaal en glas in de behuizing. Het laatst was die combinatie te zien bij de iPhone 4S uit 2012. Ten slotte zal er ook een nieuwe techniek bij het iPhone-model uit 2017 te zien zijn, namelijk het draadloos opladen. Apple zou daarbij voor een eigen ontwikkelde techniek kiezen.

Korreltje zout

Op dit moment is Apple nog bezig met de ontwikkeling van de nieuwste iPhone, die in september dit jaar gepresenteerd zal worden. Apple zal ongetwijfeld al met de iPhone 7 of iPhone 8 bezig zijn, maar de kans is vrij groot dat het bedrijf het design nog flink wil wijzigen. Daardoor moeten we de informatie over de iPhone uit 2017 nog met een flinke korrel zout nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...