• Dennis
  • 0

Niet alle uitvoeringen van de toekomstige iPhone 8 worden voorzien van een AMOLED-beeldscherm. Naar verwachting krijgt slechts één van de drie uitvoeringen het beeldscherm. Dat stelt Ming-Chi Kuo, een vooraanstaande analist van KGI Securities, die het in het verleden vaker bij het rechte eind had.

De analist benadrukt de geruchten dat er volgend jaar drie nieuwe iPhone 8 modellen zullen worden uitgebracht, zo zegt de Amerikaanse website MacRumors. De afgelopen jaren toonde Kuo zich een betrouwbare bron. Hij heeft verschillende bronnen bij toeleveranciers van Apple.

iPhone 8 krijgt verschillende beeldschermformaten

De iPhone 8 zal in drie verschillende uitvoeringen worden uitgebracht, met ieder een verschillend beeldschermformaat. In ieder geval worden de opvolgers van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus uitgerust met een 4,7 en 5,5 inch groot Lcd-scherm. Daarnaast verschijnt er een model met een AMOLED-scherm, maar het formaat van het beeldscherm is onbekend.

De geruchten over de komst van drie uitvoeringen van de iPhone 8 komen niet uit de lucht vallen. De geruchten zingen al een tijdje rond in het geruchtencircuit. Naar verluidt krijgt het model met AMOLED-scherm een 5 inch groot beeldscherm. Er gaan daarnaast ook steeds meer geruchten de ronde dat de iPhone 8 met AMOLED-scherm een stuk groter wordt en een beeldschermdiagonaal van 5,8 inch zal krijgen.

Gebogen scherm?

Een ander gerucht is dat een van de toestellen een gebogen scherm krijgt. Dit zou dan het AMOLED-scherm zijn, want dit displaytype heeft de mogelijkheid om gebogen te worden. Als een 5 inch beeldscherm wordt gebogen, houd je een 4,7 inch iPhone over. Bij een 5,8 inch model houd je 5,5 inch over. Daarmee lijkt de komst van een 5,8 inch model waarschijnlijk.

Als de geruchten inderdaad kloppen, zal het grootste model meteen weer het meest luxe model zijn. Maar pas volgend jaar weten we hoe dicht de geruchten bij de waarheid liggen. De introductie van de iPhone 8 is pas te verwachten in september 2017. Naar alle waarschijnlijkheid zal Apple een revolutionair nieuwe smartphone uitbrengen, mede om het tienjarig bestaan van de iPhone te vieren. Bovendien valt het jaar 2017 in de driejarige cyclus die Apple onlangs heeft aangenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...