• Dennis
  • 0

De iPhone 8 krijgt waarschijnlijk een mogelijkheid om draadloos het toestel op te laden. De toestellen worden pas in september verwacht, maar de geruchtenstroom rondom de iPhone 8 is nu al op gang gekomen.

Dat is relatief vroeg, maar voor Apple-producten niet ongebruikelijk. Apple zou bezig zijn aan een compleet vernieuwde smartphone, om te vieren dat de iPhone precies tien jaar bestaat.

iPhone 8 Draadloos opladen

iPhone 8: draadloos opladen bevestigd

Volgens het geruchtencircuit is het vrijwel zeker dat de iPhone 8 een mogelijkheid heeft om draadloos op te laden. De Taiwanese nieuwsdienst DigiTimes heeft eigen bronnen die bevestigen dat het bedrijf Lite-On Semi inmiddels toeleverancier van Apple is geworden. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig draadloze oplaadtechnieken. DigiTimes is doorgaans goed geïnformeerd en dus is de komst van de functie vrijwel bevestigd.

In ieder geval zullen we de functie in toekomstige smartphones van Apple zien. Al sinds afgelopen oktober gaan er verhalen de ronde dat de iPhone 8 draadloos kan opladen. Het is dus goed mogelijk dat het aankomende toestel deze functie krijgt, nu er een toeleverancier voor de techniek is gevonden.

iPhone 8 in september

Apple presenteert ieder jaar haar nieuwste iPhone generatie in september. Dit jaar zal het bedrijf uit Cupertino daar waarschijnlijk niet van afwijken. Daarom verwachten we ook dit jaar de smartphones in september. Apple heeft de afgelopen jaren steeds een evolutionair toestel uitgebracht. Het wordt volgens critici dat de fabrikant weer met een nieuw ontwerp en nieuwere functies komt. Daarom ligt er een zware last op het bedrijf: een revolutionair toestel aankondigen.

De kans dat die wens wordt ingewilligd, is vrij groot. De iPhone bestaat dit jaar tien jaar. Apple koos de afgelopen jaren niet voor grote veranderingen en dus is de kans groot dat het bedrijf dit jaar wel een nieuw ontwerp kiest en met grote vernieuwingen komt. Zo zou Apple mogelijk de iPhone 8, iPhone 8 Plus en een andere, derde iPhone 8 willen uitbrengen. Dat laatste model wordt mogelijk duurder en krijgt waarschijnlijk een gebogen scherm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...