• Dennis
  • 0

Op dit moment is de iPhone 7 net anderhalve maand in ons land te verkrijgen, maar de geruchtenmachine over de iPhone 8 is alweer op stoom. Volgend jaar bestaat de iPhone tien jaar en naar verluidt zal Apple volgend jaar flink uitpakken met een vernieuwd model.

Dit jaar moeten we het doen met de iPhone 7, een evolutie van de iPhone 6S, die weer een verbeterde versie van de iPhone 6 was. De nieuwe iPhone 8 zal waarschijnlijk een compleet nieuw toestel worden en zal mogelijk in drie verschillende edities verschijnen. Dat stelt de Japanse zakenkrant Nikkei.

iPhone 8 concept

iPhone 8

De iPhone 8 zal volgens Japanse bronnen in drie formaten verschijnen, zo schrijft de Japanse zakenkrant Nikkei. Waarschijnlijk zal Apple de toestellen in september 2017 aan het grote publiek tonen. De naam zal waarschijnlijk iPhone 8 worden, waarmee de S-versie volgend jaar wordt overgeslagen.

Op dit moment heeft de iPhone 7 nog een beeldschermgrootte van 4,7 inch. De iPhone 7 Plus heeft een display van 5,5 inch. Voor consumenten die de Plus net te groot vinden en de normale versie te klein, komt Apple volgend jaar mogelijk met een oplossing; een smartphone in 5 inch uitvoering.

Het is nog niet duidelijk of Apple volgend jaar ook de 4 inch grote iPhone SE een update zal geven, of dat het toestel mogelijk weer uit het assortiment zal verdwijnen.

Revolutionair andere smartphone

De afgelopen jaren heeft Apple vooral een evolutie op haar vorige smartphones uitgebracht. Liefhebbers willen dus volgend jaar weer een compleet nieuw model. Waarschijnlijk zal Apple volgend jaar inderdaad weer met een revolutionair nieuw design komen. Daarmee wordt eveneens het tienjarig bestaan van het toestel gevierd. De nieuwe iPhones zouden mogelijk een glazen achterkant en een mogelijkheid voor draadloops opladen krijgen.

Daarnaast gaan er al een tijd lang geruchten dat Apple af wil van de lcd-schermen in de iPhone en over wil stappen naar het gebruik van Super AMOLED-schermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...