• Dennis
  • 0

De iPhone 8 wordt mogelijk uitgesteld, omdat Apple problemen zou hebben met de ontwikkeling van de 3D sensing-technologie. Al een een tijd lang gaan er geruchten dat Apple een nieuwe iPhone wil presenteren, de iPhone 8. Tussen al die geruchten door verschijnen er regelmatig berichten dat het toestel mogelijk pas in oktober of november dit jaar over de toonbank zal gaan.

Andere geruchten stelden eerder weer dat de iPhone 8 toch wel in september in beperkte oplage uit zou komen. Inmiddels is er weer een nieuw gerucht dat stelt dat de iPhone 8 is uitgesteld.

iPhone 8 heeft problemen met 3D sensing

Apple heeft al vaker aangegeven dat het bedrijf in de toekomst meer wil gaan doen met virtual reality en augmented reality. Mogelijk zal die al bij de nieuwe iPhone 8 het geval zijn. Het bedrijf uit Cupertino zou bezig zijn met de ontwikkeling van 3D Sensing-technologie. Deze technologie bevindt zich in de sensoren van de camera aan de voor- en achterzijde van het toestel.

Doordat de sensor een infrarood dieptescanner heeft, kan de telefoon dieptes waarnemen. Daardoor wordt het mogelijk om in-game rond te wandelen aan de hand van augmented reality. Volgens de laatste geruchten heeft het bedrijf problemen met de ontwikkeling van de sensor en zullen we daardoor nog even moeten wachten. Mogelijk komt de iPhone 8 of iPhone X pas in oktober of november dit jaar op de markt, in beperkte oplage.

Eerder gingen er nog geruchten dat het toestel in september beperkt beschikbaar zou zijn. De geruchtenmolen rondom het nieuwe toestel draait dan ook op volle toeren. Er zijn minstens net zoveel geruchten waarbij men beren op de weg ziet en weet dat het toestel toch later zal komen van verwacht. De enige partij die weet wanneer de nieuwe iPhone uitkomt, is Apple zelf. Tot die tijd kunnen we ons alleen baseren op geruchten, maar zoals bij iedere gerucht dienen we deze met een korreltje zou te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...