• Erik
  • 0

Hoe gaat de nieuwe iPhone 8 eruit zien? Wat zijn de grote veranderingen ten opzichte van de iPhone 7? Het is alleen maar gissen en gokken, echter kan dit steeds beter door informatie van analisten. Volgens een betrouwbare analist genaamd Ming-Chi Kuo zal de nieuwe iPhone 8 voorzien zijn van een zogeheten ‘Touch Bar’ aan de onderkant van het scherm. Het scherm van de nieuwe iPhone 8 is naar verwachting 5.8 inch en daarvan is de onderkant gereserveerd voor de touch bar. Deze is te vergelijken met de touch bar op de nieuwe Macbook laptops.

Fullscreen design voor de iPhone 8

De grootste aanpassing aan het uiterlijk van de nieuwe iPhone 8 zal het full screen design zijn. Doordat de home button zal verdwijnen lijkt het hele toestel op een fullscreen display. Naar verwachting zal dit display 5.8 inch OLED in omvang zijn, echter zal hiervan 0.65 inch gereserveerd zijn voor de touch bar.

Een nog betere accuduur voor de iPhone 8

Volgens onze bronnen zal de iPhone 8 nog betere accuduur hebben ten opzichte van zijn voorganger de iPhone 7, dit terwijl de afmetingen van het toestel niet groter zullen worden. Door nieuwe technieken en het plaatsen van een ander moederbord kan er ruimte bespaard worden waardoor het mogelijk is om een grotere accu te plaatsen. Naar alle waarschijnlijkheid zal de accu van de iPhone 8 net zoveel capaciteit (2700 mAh) hebben als de huidige iPhone 7 Plus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...