iPhones zijn erg populair en geliefd. Veel mensen vinden de prijs echter net wat aan de hoge kant. Apple weet dit en brengt daarom steeds vaker een goedkoper model op de markt wat wel werkt als een echte iPhone. De iPhone SE is hier een voorbeeld van.

Het design

Het design van Apple telefoons is erg geliefd, vandaar dan ook dat het design grotendeels gelijk is aan eerdere iPhones. De binnenzijde van de telefoon is echter helemaal opnieuw uitgedacht. De telefoon heeft een 4 inch beeldscherm en is licht en compact. Het toestel is gemaakt van een soort gestraald aluminium en het toestel past perfect in de hand. Het display is een Retina display waarop alle beelden haarscherp en helder worden weergegeven. Wat het plaatje compleet maakt is natuurlijk het logo op de achterzijde met bijpassende kleuren en afgeschuinde randen.

De technologie

Geen enkele telefoon van 4 inch heeft zulke krachtige en geavanceerde technieken als de Apple iPhone SE. Zo bevat de telefoon de A9 chip die ook in de iPhone 6S is gebruikt en dankzij de 64-bit architectuur is de chip in dit toestel dan ook razend snel. Games, apps en andere zaken zien er fantastisch uit en worden snel en vloeiend afgespeeld.

De camera van het toestel

De camera is een 12 megapixel iSight camera. Met deze camera zijn net zulke scherpe en goede foto’s en video’s te maken als met de iPhone 6S. De iPhone SE kan foto’s tot leven laten komen omdat de momenten vlak voor en vlak na de foto ook worden vastgelegd.

Het ontgrendelen

De iPhone SE bevat veel luxe en populaire features. Zo ook bij het ontgrendelen, met je eigen persoonlijke vingerafdruk is jou telefoon te ontgrendelen. Geen enkel wachtwoord is zo veilig en zo ultiem als je vingerafdruk en je hoeft ook niet bang te zijn om je wachtwoord te vergeten.

Software

Dit toestel biedt talloze functies als het gaat om draadloze netwerken. 4G netwerken worden ondersteunt en het toestel beschikt ook over een groot aantal LTE-banden waarmee internetten in het buitenland net zo makkelijk gaat als in het binnenland. Het toestel draait net als de meeste Apple telefoons op iOS 9. Een prachtig en geavanceerd systeem waarbij je alles hebt wat je nodig zou kunnen hebben.