• Dennis
  • 0

De nieuwe iPhone SE is vanaf 5 april verkrijgbaar in Nederland. De nieuwe Apple iPad Pro 9.7 inch gaat een dag eerder al in de verkoop. Dat heeft Apple bekendgemaakt. Beide producten zijn inmiddels al te bestellen in de voorverkoop. Wie nu al één van beide producten bestelt, krijgt zijn product op de eerste verkoopdag thuis geleverd.

De Apple iPhone SE is de eerste smartphone met een 4 inch scherm sinds 2013 die Apple uitgebracht heeft. De iPhone 5S was de laatste smartphone die een kleiner scherm had.

iPhone SE

iPhone SE

Toch is volgens Apple er een groeiende vraag naar kleinere smartphones en om die reden kwam het bedrijf uit Cupertino met een kleinere smartphone op de proppen. De iPhone SE mag dan wel kleiner zijn, maar op gebied van specificaties laat deze zich meten met de Apple iPhone 6S en de Apple iPhone 6S Plus. Qua vormgeving lijkt de iPhone SE het meest op de iPhone 5S uit 2013.

Apple iPad Pro

Daarnaast komt de Apple iPad Pro 9.7 een dag eerder beschikbaar. De iPad Pro is vanaf 4 april leverbaar in twee verschillende groottes: een 12.9 inch variant en vanaf 4 april dus ook een 9.7 inch variant. Op gebied van uiterlijk is de Apple iPad Pro 9.7 gelijkaardig aan de Apple iPad Air en de iPad Air 2. Maar onder de motorkap lijkt de 9.7 inch variant het meest op zijn grote broer, de 12,9 inch variant.

Prijzen en beschikbaarheid

De Apple iPhone SE is vanaf 5 april leverbaar in Nederland. Wie nu in de voorverkoop bestelt, krijgt het toestel dus op 5 april geleverd. De verkoopadviesprijs voor het toestel met 16 gigabyte opslaggeheugen bedraagt 489 euro. Daarnaast is er ook een duurder, 64 gigabyte model beschikbaar. De iPhone SE is verkrijgbaar in vier kleuren: spacegrijs, zilver, goud en roségoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...