• Dennis
  • 0

Lenovo heeft de uitnodigingen voor een Motorola-introductie op 17 de deur uit gedaan. De fabrikant wil een nieuw Moto-toestel uit de doeken doen, zo blijkt uit de informatie op de uitnodiging. De uitnodigingen werden naar diverse media gestuurd. Het is goed mogelijk dat de fabrikant de Moto G4 en Moto G4 plus wil aankondigen.

De laatste tijd is de geruchtenmolen rondom die toestellen flink op stoom gelopen. Op de uitnodiging is het logo van Moto duidelijk te zien, waardoor we kunnen concluderen dat Motorola een ‘Moto’ wil introduceren. Dat moet op 17 mei in New Delhi, India gaan gebeuren. Opvallend is dat Motorola kiest voor het werk ‘Moto’, gezien dit het vorige merk van Motorola was.

Moto G4 uitnodiging

Moto G4 en Moto G4 Plus

De Moto G4 en Moto G4 Plus zijn de mogelijke opvolgers van de befaamde Moto-G serie. De afgelopen drie jaar zijn daar al drie generaties van op de markt gebracht. De smartphones zijn vooral beroemd vanwege hun scherpe prijs, met een goede functionaliteit. De huidige eigenaar, het Chinese Lenovo, durft de merknaam van Motorola zelfs niet te wijzigen, omdat de merknaam goed bekendstaat onder consumenten.

Waarschijnlijk krijgt de Moto G-serie dit jaar onder leiding van Lenovo een opvolger. Er zijn inmiddels ook al recente foto’s opgedoken die erop wijzen dat er inderdaad twee nieuwe Moto G-smartphones op komst zijn. Daarnaast zijn er al afbeeldingen en specificaties bekend, al zijn die nog niet gedetailleerd.

Verschillende uitvoeringen

Sinds deze maand zijn er al diverse foto’s van de Moto G4 uitgelekt. Niet op alle foto’s is een vingerafdruksensor te zien, terwijl bronnen van alle foto’s zeggen dat het om de nieuwe smartphone gaat. Dat betekent niet meteen dat de foto’s nep zijn. Het is goed mogelijk dat er meerdere uitvoeringen van de Moto G4 worden uitgebracht; één met en één zonder vingerafdrukscanner. De variant met vingerafdrukscanner zou uitgebreider worden en zou bovendien een groter beeldscherm krijgen. De normale uitvoering gaat mogelijk Moto G4 heten, terwijl de uitgebreide uitvoering Moto G4 Plus of Moto G4 Pro gaat heten.

Prijzen en beschikbaarheid

Over de prijzen en beschikbaarheid is nog niets bekend. Het evenement vindt plaats op 17 mei. Vorig jaar werd de nieuwe Moto G-lijn in de zomer gepresenteerd. Als Motorola nu al deze modellen presenteert, is dat eerder dan voorgaande jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...