De LG f60 d390 is een laaggeprijsd toestel. Ondanks de lage prijs, beschik je wel over veel functies die op andere topmodellen ook aanwezig zijn. Daarom is dit toestel een goed voorbeeld van een goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Het toestel blinkt op geen enkel front echt uit, maar doet ook weinig onder voor andere toestellen in deze prijsklasse. Het scherm is 4,5 inch, wat voor veel gebruikers een heel fijn formaat is. Daarnaast is het besturingssysteem Android 4.4 KitKat, wat veel toevoegt aan het beleven van je ervaring met deze smartphone.

Camera

Op dit toestel zijn twee camera’s aanwezig. De hoofdcamera aan de achterkant van het toestel beschikt over 5 megapixels. Hij wordt ondersteund door een led flitser, waardoor je altijd de juiste belichting hebt voor het maken van je foto’s. Ook is er een autofocus ingebouwd die je helpt bij het zo snel mogelijk scherp stellen van je beeld. Met deze camera is video-opname mogelijk in een resolutie van 720 pixels. De andere camera, aan de voorzijde van de telefoon, beschikt over 0,3 megapixel. Niet erg veel, maar genoeg om selfies mee te maken. Al met al twee redelijk simpele camera’s, maar verwacht voor deze prijs niet veel meer van de camera op het toestel. Als voornaamste camera kun je beter een andere camera bij de hand hebben.

Display

Er is een 4,5 inch IPS LCD-scherm in het toestel geplaatst. Voor veel gebruikers een ideaal formaat. Door het IPS scherm vervagen de kleuren van het scherm niet bij het kijken vanaf een bepaalde hoek naar het scherm. Hierdoor is het mogelijk je mobiel op tafel te leggen en rustig een filmpje te kijken. Het scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels, wat niet erg hoog is. Het scherm kan in totaal 16 miljoen kleuren weergeven. Zoals eerder vermeld blinkt het toestel op geen enkel front uit, zoals je wel opmaakt uit deze display. Maar al met al is het een zeer degelijke mobiel, waarvan alles goed functioneert.

Hardware

Het toestel wordt ondersteund door een krachtige 1,2 GHz quad-core processor. Het type processor dat is gebruikt is een Qualcomm Snapdragon 410. Er is 1024 MB aan werkgeheugen beschikbaar op dit toestel en in totaal een opslagcapaciteit van 4 GB. Overigens is de opslagcapaciteit uit te breiden door middel van een Micro SD kaart in het toestel te plaatsen. Het toestel wordt bestuurd door het systeem van Android 4.4 KitKat. De Google Play Store biedt je veel mogelijkheden om duizenden apps te downloaden en zo alles uit je telefoon te halen. Verder beschikt het toestel over een accu met een capaciteit van 2100 mAh.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *