De LG G4 is de verbeterde versie van zijn voorganger. Nog steeds is hij uitgerust met een modern design door zijn subtiele ronde hoeken, dit geeft niet alleen een mooi uiterlijk maar zorgt ook voor een stevige greep. Daarnaast is het nu mogelijk om het toestel te bestellen met een lederen achterkant, wat ongelofelijk soepel in de hand voelt.

Camera

De LG G4 heeft een 7-megapixel camera aan de voorkant en een 16-megapixel camera aan de achterkant. Deze beschikt over een dual LED flitser en een f1.8 diafragma, waardoor je, zelfs in een donkere omgeving, de mooiste foto’s kunt maken. Zie jezelf als een echte fotograaf en heb de controle over de belichting, de scherpte en het witbalans. Maak de prachtigste foto’s, in welke omgeving dan ook.

Display

Een mooi, groot overzichtelijk beeldscherm met een snel en efficiënt werkend touchscreen? Dan zit je bij de LG G4 goed. Het toestel beschikt over een 5,5 inch touchscreen en heeft een beeldscherm met een resolutie van 1440 x 2560. Hierdoor ben je verzekerd van een haarscherp beeld, wat heel gemakkelijk en fijn werkt.

Software                  

De LG G4 heeft een snelle 1,8 GHz-processor en een accu van 3000 mAh. Hierdoor kun je deze vliegensvlugge smartphone tot wel 14 uur lang gebruiken, zonder op te laden. Het toestel heeft een intern geheugen van 32 GB en is uit te breiden met een MicroSD-kaart met een maximum van 128 GB. Je hoef je dus geen zorgen te maken, de LG G4 kan volgegooid worden met foto’s, video’s en apps. Met het nieuwste Android Lollipop 5.1 besturingssysteem, blijft de smartphone op volle toeren draaien.