• Dennis
  • 0

Onlangs berichtten we nog dat LG zou werken aan een SE-versie van de LG G5 en het lijkt er steeds meer op dat die berichten waar zijn. Er komt steeds meer informatie over het toestel tevoorschijn en het lijkt er sterk op dat LG probeert een goedkopere versie van de LG G5 te maken.

Inmiddels is bekend welke processor de smartphone zal krijgen. Daaruit kunnen we concluderen dat het hier om een middenklasse smartphone zal gaan. Eerder werd al bekend dat LG de merknaam G5 SE heeft vastgelegd. Een paar dagen geleden bleek de verpakking van LG’s Quickcover meer informatie te geven over de komst van een mogelijk SE-toestel.

LG G5

LG G5 SE heeft Snapdragon 652 processor

DE LG G5 SE krijgt mogelijk een Snapdragon 652 processor van Qualcomm. Dat is een middenklasse processor, bestaande uit een 1,8 GHZ octa-core processor. Daarnaast zal de LG G5 SE mogelijk maar 3 gigabyte werkgeheugen meekrijgen, in plaats van de 4 gigabyte werkgeheugen waarover de LG G5 beschikt.

Naar de Europese markt?

Uit de jongste informatie blijkt dat de LG G5 SE niet naar de Europese markt zal komen. Het toestel is gericht op opkomende markten, zoals dat van Latijns Amerika, China, Rusland en landen in Gemenebest van Onafhankelijke Staten rondom Rusland. Die markten hebben zich wel al ontwikkeld, maar zitten nog niet op hetzelfde niveau als dat van westerse markten.

LG hoopt met het uitbrengen van een goedkopere uitvoering de ervaring van de LG G5 aan te kunnen bieden aan een groter en breder publiek. De komst van het toestel naar ons land is vrij klein, omdat dit te veel zou storen op de verkoop van de LG G5.

Prijzen en beschikbaarheid in Nederland

De LG G5 SE komt waarschijnlijk niet naar Nederland, maar de LG G5 komt deze maand beschikbaar in Nederland. Een exacte datum is nog niet bekend. Wel weten we dat het toestel 699 euro gaat kosten. De LG G5 is beschikbaar in de kleuren Silver, Titan, Gold en Pink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...