• Dennis
  • 0

Er is nieuw bewijs op internet verschenen dat LG zou werken aan een nieuwe smartphone, die LG G5 SE zal gaan heten. Vorige week werd al bekend dat LG de merknaam ervoor heeft vastgelegd. Het wordt mogelijk een smartphone die sterk lijkt op LG’s nieuwe vlaggenschiptoestel van dit jaar. Mogelijk zal de fabrikant het nieuwe toestel al spoedig aan het publiek presenteren.

Het is opmerkelijk dat er nu al geruchten bestaan over de komst van een Special Edition van het toestel, want de LG G5 is nog niet eens in Nederland en België in de winkel verkrijgbaar.

LG G5 SE Quick Cover

LG legt LG G5 SE vast

Vorige week werd bekend dat LG een nieuwe merknaam heeft vastgelegd. Het gaat om de LG G5 SE, wat doet vermoeden dat LG op dit moment werkt aan een toestel dat waarschijnlijk afgeleid is van de LG G5. De geruchten over de komst van zo’n toestel doen al een tijdje de ronde. Uit een nieuw uitgelekte foto blijkt dat het toestel mogelijk sneller zal worden geïntroduceerd dan verwacht.

Op de foto is een verpakking te zien van de LG Quick Cover. Op de verpakking kunnen we lezen dat de cover past op zowel de normale LG G5 als de LG G5 SE. Daardoor kunnen we voorzichtig concluderen dat de afmetingen van de SE-variant waarschijnlijk precies gelijk zullen zijn aan de afmetingen van de normale G5.

Verder zijn er nog geen specificaties uitgelekt over de LG G5 SE. In het geruchtencircuit is ook niet duidelijk welke plannen of doelgroep LG heeft met de Special Edition. Apple lanceerde onlangs ook een SE-telefoon en het bleek hier te gaan om een goedkopere variant met specificaties van de huidige iPhone 6S. Het zou goed kunnen dat LG ook mikt op zo’n toestel. Dat kan bijvoorbeeld door de LG G5 SE een kunststof behuizing te geven, in plaats van de metalen behuizing die de LG G5 heeft.

Opkomende markten?

De LG G5 ligt nog niet eens in de winkels in Nederland en België, maar het speculeren over een SE-toestel is al begonnen. Het is niet zeker of die smartphone überhaupt naar Europa zal komen, want het kan best zijn dat de goedkopere smartphone bedoeld is voor opkomende markten zoals China, India en Zuid-Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...