• Dennis
  • 0

LG heeft deze week een behoorlijk aantal nieuwe smartphones gepresenteerd. In één nacht tijd kondigde de fabrikant maar liefst vijf smartphones aan. Eerder lekte het nieuws al uit dat LG een hoop nieuwe smartphones wilde presenteren.

LG maakt de smartphones nu al bekend, zodat het bedrijf ze tijdens de Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas kan showen aan het grote publiek. Vorige week lekte er al een roadmap uit waarin stond dat LG voor 2017 7 nieuwe smartphones gepland heeft. Vijf daarvan zijn nu officieel onthuld.

LG CES

LG Stylus 3

De LG Stylus 3 is een phablet met een beeldschermformaat van 5,7 inch in 720P HD-beeldschermresolutie. Het toestel komt met een stylus en bestaat uit de MT6750 processor van MediaTek. Het toestel heeft 3 GB-werkgeheugen, 16GB opslacapaciteit en een MicroSD-geheugenkaartslot voor uitbreiding tot 2 TB.

De Stylus 3 heeft een 13 megapixelcamera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Het toestel heeft een 3200 mAh verwisselbare accu en een vingerafdruksensor. De LG 3 Stylus draait op Android 7.0 Nougat en is verkrijgbaar in de kleuren ‘Titanium Metallic’ en ‘Rose Gold’.

LG K-serie

LG kondigt maar liefst vier nieuwe smartphones in de K-serie aan. Het gaat om de LG K10, LG K8, LG K4 en de LG K3.

De LG K10 is de meest uitgebreide smartphone en heeft een 5,3 inch beeldscherm met een 720P HD-resolutie. De processor is een 1,5 GHz MT6750 octacore processor van MediaTek. Het toestel heeft 2 gigabyte werkgeheugen, 32 gigabyte interne opslagcapaciteit en een MicroSD-kaartslot om het opslaggeheugen op te breiden tot maximaal 2 TB. Verder heeft de smartphone een 13 megapixel camera aan de achterzijde en 5 megapixel camera aan de voorkant. Het toestel heeft een 2800 mAh accu en een vingerafdruksensor. De smartphone is voorzien van Android 7.0 Nougat en is beschikbaar in de kleuren zwart, goud en titanium.

De LG K8 is een maatje kleiner en heeft een beeldscherm van 5 inch in 720P HD-resolutie. We vinden een Qualcomm Snapdragon 425 quadcore-processor, geklokt op 1,4 GHz. Het toestel heeft 1,5 GHz werkgeheugen en 16GB opslagcapaciteit. Met een MicroSD-kaart is dit verder uit te breiden tot 16 GB. Het toestel heeft een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Het toestel heeft verder een 2500 accu en is uitgerust met Android 7.0. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, titanium en donkerblauw.

De LG K4 2017 is een budgetsmartphone met een 5 inch groot beeldscherm. De resolutie is vrij laag en onder de motorkap vinden we een 1,1 GHz Qualcomm Snapdragon 210 quad-processor. De smartphone heeft 1 GB-werkgeheugen, 8 GB-opslagcapaciteit, die verder uit te breiden is tot 32 GB. Aan de achterkant is de smartphone uitgevoerd met een 5 megapixel camera, evenals aan de voorzijde. Het toestel heeft een 2500 mAh batterij en draait op Android 6.0 Marshmallow. Het toestel is beschikbaar in de kleuren zwart en titanium.

De LG K3 is de kleinste smartphone met een 4,5 inch groot beeldschermdiagonaal. Het toestel heeft een lage resolutie en heeft dezelfde processor en eigenschappen als de LG K4. Het verschil is de slechtere kwaliteit van de frontcamera en de kleinere accu. Bovendien is de smartphone alleen in het zwart te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...