• Dennis
  • 0

Smartphonefabrikant komt in de komende weken met de LG Stylus 2 Plus. Dat heeft het bedrijf deze week bekend gemaakt. De LG Stylus 2 is nog maar net uit, maar de fabrikant heeft nu al flinke verbeteringen doorgevoerd, die terug te vinden zijn op de LG Stylus 2 Plus.

LG presenteerde vier maanden geleden vlak voor het Mobile World Congress de LG Stylus 2. Het toestel is pas een maand in Nederland te koop, maar krijgt nu al weer een opvolger. Dat is een opmerkelijke stap.

LG Stylus 2 Plus

Betere specificaties LG Stylus 2 Plus

De specificaties van de LG Stylus 2 Plus zijn op alle vlakken net iets beter, al heeft de fabrikant de Stylus 2 als basis gebruikt. De afmetingen en het gewicht van het toestel zijn hetzelfde, maar toch heeft de fabrikant een aantal verbeteringen doorgevoerd.

Zo heeft het toestel een 5,7 inch groot Full HD-beeldscherm. Dat terwijl de Stylus 2 het moet doen met een 720p HD-beeldschermresolutie. Dat is een lage resolutie voor zo’n groot beeldscherm. De LG Stylus 2 Plus doet het dus beter met de Full HD-beeldschermresolutie.

Daarnaast is ook de processor verbeterd. De LG Stylus 2 Plus heeft meer werkgeheugen (2 of 3GB RAM, afhankelijk per land) en bovendien een 1,4 GHz octacore processor. Daarnaast zijn ook de camera’s er op vooruit gegaan. De LG Stylus 2 Plus heeft namelijk een 16 megapixel camera aan de achterzijde. De fabrikant heeft aan zowel de voor- als achterkant van de smartphone flitsers toegevoegd. De Stylus 2 mist een vingerafdrukscanner, terwijl deze wel is toegevoegd aan de LG Stylus 2 Plus.

Prijzen en beschikbaarheid

De LG Stylus 2 Plus zal in verschillende uitvoeringen te koop zijn. In de komende weken zal LG de nieuwe smartphone in de verkoop doen. De fabrikant heeft meerdere uitvoeringen van de smartphone. Afhankelijk per land bepaalt de fabrikant welke uitvoering waar wordt uitgebracht. De uitvoeringen verschillen onderling op gebied van camerafunctie, werkgeheugen en interne opslagcapaciteit. Het is nog niet duidelijk welke uitvoering naar Nederland komt. Om diezelfde reden zijn er dan ook nog geen verkoopprijzen beschikbaar. Wel weten we dat de smartphone nog voor het eind van deze maand in Europa en Nederland over de toonbank zal gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...