• Dennis
  • 0

Telefoonfabrikant LG heeft de introductie van de LG G6 aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona (MWC). Dat congres wordt volgende week vanaf 26 februari gehouden in Barcelona. LG heeft inmiddels de uitnodigingen naar de internationale pers verstuurd. De smartphonefabrikant nodig de media uit om een persconferentie bij te wonen.

In de uitnodiging zijn veel hints te zien naar de LG G6. Het gonst al een tijd van de geruchten rondom de LG G6. In ieder geval is duidelijk dat de smartphone zijn modulaire karakter tegenover de LG G5 zal verliezen.

LG G6 uitnodiging

LG G5: snel vergeten

Er gaan al een lange tijd geruchten over de komst van de LG G6. Zo heeft de technisch directeur van LG eerder al bevestigd dat de LG G6 niet langer een modulaire smartphone zal worden. LG heeft iets met de consument goed te maken, want de LG G5 werd uiteindelijk een flop.

Vorig jaar dacht de smartphonefabrikant goud in handen te hebben met een smartphone waarvan de unibody behuizing toch een functie bood om de accu te vervangen. Bovendien konden ook andere componenten aan de behuizing gekoppeld worden. In de praktijk bleken consumenten niet op zo’n toestel te zitten wachten en dat leverde tegenvallende verkoopcijfers op.

De LG G6 moet alles goedmaken

De LG G6 moet alles goedmaken. De uitnodiging voor de introductie van de smartphone is inmiddels bij de internationale media bekend. Het toestel wordt volgens de uitnodiging op zondag 26 februari om 12 uur in Barcelona gepresenteerd. Het is zeker dat het om de LG G6 gaat, mede door de hints die op de uitnodiging staan. De uitnodiging heeft een 18:9 beeldverhouding, net als de smartphone zelf. LG kondigde onlangs zelf al aan dat het volgende vlaggenschiptoestel deze verhouding zou krijgen.

Naar verluidt wordt de LG G6 bovendien een water- en stofdicht toestel. Daarnaast moeten ook oververhitte smartphones tot het verleden horen. De fabrikant zou over geavanceerde koeltechnieken beschikbaar, zodat de smartphone niet warm wordt tijdens het opladen van de accu. De fabrikant doet zelf ook mee aan het verspreiden van de geruchten; het bedrijf heeft inmiddels verschillende teasers en hints naar buiten gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...