De LG L Fino D290 is een goedkope smartphone met veel positieve kanten. Voor weinig geld haal je veel functies in huis. Hierdoor zul je veel plezier beleven aan de smartphone die wordt ondersteund door Android 4.4 KitKat. Het apparaat heeft een schermdiagonaal van 4.5 inch, wat een mooi tussenformaat is. Daarnaast beschik je, ondanks de lage prijs van het toestel, over een uitstekend werkende 8 megapixel camera. Dit is zeker het punt dat het meeste naar voren komt op het toestel. Verder is niets van zeer noemenswaardige kwaliteit, maar doet alles op de smartphone het prima en zul je voor een lage prijs een goede kwaliteitstelefoon in huis halen.

Camera

Het toestel beschik over twee camera’s, een aan de voorzijde en een aan de achterzijde van het apparaat. De camera aan de voorzijde is er een om naar uit te kijken. Maar liefst 8 megapixels bezorgen je mooie beelden, waar je erg veel plezier aan zult beleven. Veel toestellen in deze prijsklasse hebben lager gewaardeerde camera’s, waardoor LG hiermee zijn slag slaat. De camera wordt ondersteund door een led flitser. Ook zijn er functies als autofocus, geotagging en touch focus aanwezig. Daarnaast is het mogelijk om panorama foto’s te maken, waardoor je een groot stuk van je omgeving in een keer op een foto kunt zetten. Video-opname is mogelijk in een resolutie van 480 pixels.

Display

Het toestel beschikt over een schermdiagonaal van 4,5 inch. Niet al te groot en niet te klein. Het scherm neemt ongeveer twee derde van het totale oppervlakte in beslag. Er is gebruik gemaakt van een IPS LCD-scherm, waardoor de kleuren niet vervagen bij het kijken vanaf een hoek. Het scherm heeft een niet al te hoge resolutie van 480 x 800 pixels. Hierdoor is de pixeldichtheid van het scherm 207 pixels per inch. Verwacht dus niet een super scherp beeld. Het scherm glas is gemaakt van Coming Gorilla Glass 3.

Hardware

Er is in het toestel een krachtige 1,2 GHz quad-core processor ingebouwd. Het type processor dat is gebruikt is een Cortex-A7. Het werkgeheugen dat beschikbaar is in dit apparaat is 1 GB. Daarnaast is er een opslagcapaciteit van 4 GB, die tot maximaal 32 GB is uit te breiden door middel van een Micro SD kaart. Het besturingssysteem dat aanwezig is op dit toestel is Android 4.4 KitKat. Erg prettig te gebruiken en een zeer recente versie van Android. Er is een Li-ion accu in het toestel geplaatst met een capaciteit van 1900 mAh. De stand-by tijd van het apparaat is 345 uur en de totale spreektijd is 15 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *