• Dennis
  • 0

Fabrikant LG heeft op de avond voor de Consumer Electronics Show in Las Vegas (CES) twee nieuwe smartphones gepresenteerd. Beide smartphones behoren tot de K-serie van LG. Het gaat om de LG K7 en de LG K10. Afgelopen woensdag opende in Las Vegas de CES, een grote beurs voor consumenten elektronica. Veel fabrikanten kiezen dat moment voor het lanceren van nieuwe producten

LG zal in de K-serie het komende jaar diverse nieuwe producten onthullen. De LG K7 is een nieuwe smartphone met een 5 inch groot scherm. De LG K10 is de grotere broer, met een 5,3 inch groot beeldscherm.  

LG K7

LG K7
De LG K7 zal de opvolger worden van de vorig jaar uitgebrachte LG Spirit. LG heeft het ontwerp ‘glossy’ gemaakt, waardoor de smartphones er moderner uitzien. Daarmee wil de fabrikant zich richten op een jongere doelgroep. De knoppen van de LG K-serie zitten niet meer op de zijkant van het toestel, maar aan de achterzijde.

De K7 heeft een 5 inch groot beeldscherm met een resolutie van 480 bij 584 pixels. De K7 heeft een goedkopere 3G-uitvoering en een duurdere 4G-uitvoering. Bij de 3G-uitvoering krijgt de smartphone een 1,2 GHz quad-core processor met 1 gigabyte RAM en een opslaggeheugen van 8 gigabyte, De 3G-uitvoering krijgt een 5 megapixel-camera aan de voor- en achterkant. De 4G-uitvoering krijgt een 1,1 GHz quad-core processor met 1,5 GB werkgeheugen. De opslagcapaciteit is verdubbeld en de camera aan de achterzijde heeft een 8 megapixelcamera.

LG K10
De LG K10 is de meest uitgebreide telefoon van de twee smartphones. Net als de K7 is de K10 in twee varianten te krijgen. De 3G uitvoering heeft een 1,3 GHz quadcore processor en 1.5 GB werkgeheugen. De achterzijdecamera heeft 8 megapixels aan de voorkant en achterkant.

De 4G-variant heeft een 1,2 GHz quadcore processor, 2 gigabyte werkgeheugen en 16 gigabyte opslagcapaciteit. De camera’s zijn met aan de achterkant 13 megapixel en 8 megapixel aan de voorkant aanzienlijk beter.

Beschikbaarheid
De toestellen komen dit voorjaar in de Nederlandse winkels te liggen. Over de prijzen is nog niets bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...