• Dennis
  • 0

De opvolger van de LG V20, de LG V30, krijgt mogelijk geen tweede beeldscherm. Dat is tegen de trend in, want de afgelopen twee jaar heeft LG de LG V10 en LG V20 juist wel twee displays gegeven. Naar verluidt krijgt de opvolger van de toestellen, de LG V30, geen tweede beeldscherm.

Het is erg vroeg om te speculeren over de komst van de LG V30 end e functies daarvan, want de LG V20 is pas sinds een paar weken uit in de Verenigde Staten en in een aantal Europese landen. De opvolger van dit toestel komt mogelijk pas in het najaar van 2017 uit. Toch lijkt het erop dat de informatie over het nieuwe toestel betrouwbaar is.

LG V20

Geen tweede beeldscherm voor LG V30

Het gerucht dat de LG V30 geen tweede beeldscherm krijgt, komt van niemand minder dan Evan Blass. Blass is een goed geïnformeerde tech-insider die het vaker bij het rechte eind heeft. Volgens de tech-insider beschikt hij over een render waarop te zien is welke plannen LG met het volgende model heeft.

Blass schreef op Twitter ‘adieu ticker’, en wijst daarmee op het feit dat het volgende model geen tweede beeldscherm meer heeft.

LG V10 en LG V20

De LG V10 en LG V20 stalen juist de show met het tweede langwerpige beeldscherm. Dat scherm was boven het normale scherm geplaatst en dient als een soort ‘extra scherm’ waarop een aantal functies worden getoond. Zo is het tweede scherm goed voor notificaties en afspeelknoppen.

De twee smartphones zijn de meest uitgebreide smartphones van LG maar waren door hun tweede beeldscherm ‘anders’ LG heeft voor ogen ieder half jaar een smartphone te presenteren die voor het grote publiek bedoeld is als high-end smartphone. Dit moet tegen een betaalbare prijs, want LG wil de smartphone voor alle markten geschikt maken. Vanwege haar tweede scherm scoort de LG V20 niet op alle markten even goed. Dat is mogelijk ook de reden dat de fabrikant het toestel voorlopig nog niet naar Nederland haalt.

Of Blass zijn voorspellingen juist zijn, weten we in het najaar van 2017. Tot die tijd blijft het koffiedik kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...