• Dennis
  • 0

Ondanks het deukje in het imago van Samsung na het uitbrengen van de Samsung Galaxy Note 7, lijkt het erop dat behoorlijk wat consumenten toch weer vertrouwen hebben in de Zuid-Koreaanse fabrikant. Deze week maakte een Zuid-Koreaanse krant bekend dat in de eerste twee dagen van de voorverkoop van de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Plus al een half miljoen exemplaren zijn besteld.

Voorverkoop Galaxy S8 loopt harder dan Galaxy S7

Vorig jaar presenteerde Samsung de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. In vergelijking met vorig jaar, verloopt de voorverkoop van de Galaxy S8 boven verwachting. Er worden ruim aeen half miljoen exemplaren in twee dagen tijd besteld. Dat is zeven keer zo veel als tijdens de eerste twee dagen van de voorverkoop van vorig jaar.

Daarmee lijkt het erop dat de nieuwe toestellen een behoorlijk groot succes voor het Zuid-Koreaanse bedrijf gaan worden.

Meer dan een half miljoen

Consumenten hebben hoge verwachtingen van de Samsung Galaxy S8 en de Samsung Galaxy S8 Plus. De toestellen werden in twee dagen tijd meer dan een half miljoen keer besteld, zo meldt de Zuid-Koreaanse krant Hanguk Kyungjae. De voorverkoop van de smartphones gaat daarmee drie keer zo hard dan de voorverkoop van de Galaxy Note 7 en zelfs zeven keer zo snel als de voorverkoop van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge van vorig jaar.

Dat veel consumenten uitkijken naar het nieuwe toestel, is niet zo vreemd. Samsung heeft het voor elkaar gekregen een toestel te introduceren met nagenoeg geen randen. Beide toestellen gaan op 28 april officieel in de verkoop, al zijn er winkels in Nederland die het toestel 8 dagen eerder kunnen leveren. De voorverkoop is ook in ons land al gesteld. De Samsung Galaxy S8 krijgt een verkoopprijs van 799 euro, terwijl de Samsung Galaxy S8+ 899 euro gaat kosten.

De toestellen worden door sommige webwinkels al eerder uitgeleverd. Dat komt doordat deze verkopers een deal met Samsung hebben gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wellicht ook interessant


Specificaties Google Pixel 2 lekken uit

Er zijn nieuwe uitgelekte specificaties van de Google Pixel 2 en de Google Pixel 2 XL uitgelekt. Google zou de toestellen intern ‘walleye’ en ‘taimen’ noemen. Het kleinste toestel, de Google Pixel 2, krijgt een 5.0 inch scherm, geproduceerd door HTC. Het grotere toestel krijgt een 5.99 inch beeldscherm met dunne schermranden en wordt gefabriceerd door LG.

Lees verder...

OnePlus introduceert nieuwe OnePlus 5

OnePlus heeft haar nieuwste vlaggenschiptoestel, de OnePlus 5 uit de doeken gedaan. Het toestel moet de tegenhanger worden van duurdere smartphones, zoals die van Apple en Samsung. Het toestel kost tussen de 499 en 599 euro. Daarmee is het de duurste smartphone die OnePlus tot nu toe heeft uitgebracht.

Lees verder...

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland

Samsung Galaxy J5 verkrijgbaar in Nederland
De nieuwe Samsung Galaxy J5 (2017) is sinds vorige week verkrijgbaar in ons land. Het toestel heeft een 2017-update gekregen en werd begin deze maand door Samsung aangekondigd. Het gaat om een middenklasse toestel met een vriendelijke prijs, maar goede specificaties.

Lees verder...

Motorola Moto C Plus naar Benelux

De Motorola Moto C Plus is sinds vorige week officieel verkrijgbaar in de Benelux. De smartphone is gericht op mensen die een smartphone nodig hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor willen betalen. De Motorola Moto C is geschikt voor mensen die graag een bericht sturen op WhatsApp en Facebook willen gebruiken.

Lees verder...