63 toestellen gevonden

Sorteren op:

Release datum Toestel prijs
4G toestel: Ja, Ja, 4G+

Bekijk alle 4G telefoons

Het volledige overzicht van alle mobiele telefoons die geschikt zijn voor 4G internet. Vergelijk gemakkelijk alle beschikbare 4G telefoons en vind uiteindelijk de besta aanbieding. Een 4G internet verbinding op je mobiele telefoon is echt een ‘must-have’ als je dagelijks gebruik maakt van mobiel internet. Niets is zo vervelender dan lang wachten op het laden van webpagina’s, versturen/ontvangen van foto’s of het lezen van je e-mail.

Wat is eigenlijk 4G?

4G is niets meer dan een aanduiding voor een nieuw soort netwerk. Deze nieuwe technologie die eigenlijk in Nederland al als de standaard behoort stelt gebruikers in staat om mobiele internet snelheden te halen van 225 Mbps! Dit is in vele gevallen sneller dan de gemiddelde ADSL verbinding. Internet je regelmatig op je mobiele telefoon? Dan adviseren wij zeker om een smartphone te kopen die geschikt is voor 4G.

Alle nieuwe telefoons beschikken over 4G

Alle nieuwe mobiele telefoons die vanaf 2014/ 2015 op de markt zijn gekomen beschikken eigenlijk altijd over de 4G technologie. Heb je een toestel die je al een tijd gebruikt en je wilt weten of deze geschikt is voor 4G? Zoek dan even op het type toestel en kijk bij de specificaties.